Artículo de Compromís del mes de mayo: “Imparables per tu!”

Este es el artículo de Compromís de mayo, titulado Imparables per tu!. Tal como contempla el Reglamento de Medios de Comunicación aprobado en 2008, los grupos políticos municipales pueden publicar en la página web municipal un texto de opinión sobre cada pleno que se realice y un artículo sobre el tema que ellos elijan cada mes.

El passat 28A se celebraren les eleccions generals i, per decisió del president Ximo Puig també les eleccions autonòmiques. En Compromís per Puçol estem d’enhorabona perquè tindrem una diputada puçolenca en les noves Corts Valencianes, Nathalie Torrres, que estem segurs que ens representarà molt dignament a més de realitzar un treball excel·lent. En eixes eleccions, per molt poc no hem sigut la segona força política de Puçol.

Però el pròxim 26 de maig tenim les eleccions més importants per al nostre poble, les eleccions municipals, en les quals esperem que les puçolenques i puçolencs valoren la gestió realitzada pels regidors i regidora de Compromís per Puçol tant des de l’Alcaldia, com des de les regidories de Comerç i Ocupació, Benestar Social, Cultura, Esports, Parcs i Jardins i Platja. Vull destacar que en estos últims quatre anys ens hem deixat la pell per millorar la qualitat de vida de totes i de tots. I això és el que continuarem fent si el pròxim dia 26M confieu en una candidatura que es presenta disposada a donar-ho tot per Puçol i a ser IMPARABLES PER TU.

Enric Esteve Ramon

Candidat a l’Alcaldia per Compromís

Una opinió de Compromís


Nota: Por petición del grupo político municipal, el texto del artículo se publica en valenciano, tanto en la página web municipal en castellano como en la web en valenciano.

 

14 Mayo 2019
FaceBook  Twitter  

Información Adicional