Vols treballar amb la brigada municipal al setembre? Inscripcions fins al 14 d'agost

12 Agost 2019

A l'estiu, l'Ajuntament de Puçol convoca places per a treballar períodes entorn d'un mes amb la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, conegudes popularment com «l'atur agrícola», ja que van destinades als aturats que hagen cotitzat almenys tres mesos durant l'últim any en el sistema agrari de la Seguretat Social. Si t'interessa, acudeix a l'Oficina de Col·locació al matí a informar-te, fins al 14 d'agost.

Llegeix més...

Xarrada sobre control de plagues en l'Espai Jove el 10 de juliol

05 Juliol 2018

L'Oficina Agrícola Municipal oferix una xarrada informativa sobre el control integrat de les plagues sense alteració de l'ecosistema el dimarts 10 de juliol a les 16.30 hores en l'Espai Jove. La reunió, d'especial interés per al sector agrícola de la localitat, està oberta a tots els veïns i veïnes de Puçol.

Llegeix més...

El dilluns 9 de juliol, sol.licita participar en els llocs vacants d'ocupació agrària

05 Juliol 2018

El programa d'ocupació agrària de Puçol encara compta amb llocs vacants per a agost i setembre. Les persones de Puçol interessades que hagen treballat almenys 3 mesos en l'últim any en el Sistema Especial Agrari de la Seguretat Social poden sol·licitar la seua participació en el programa. Per a això, han de presentar-se amb els documents necessaris el dilluns 9 de juliol, de 8.30 a 14.30 hores, en l'Agència de Col·locació situada al carrer La Costera, 9.

Llegeix més...

Les obres de condicionament renoven el Camí del Tir

04 abril 2018

Les obres de condicionament del Camí del Tir de Puçol, situat en el límit oest de la urbanització Alfinach i que voreja en part el barranc del Puig, van començar el passat 28 de febrer amb l'objectiu d'anivellar i pavimentar amb formigó el camí i col·locar senyalització. El treball, amb un import de 41.000 euros, finalitza en un termini màxim de 2 mesos des de la data d'inici.

Llegeix més...

El parc de la plaça de Cervantes, accessible i segur per a tot el veïnat

29 Març 2018

Ja està oberta al públic l'ampliació del parc de la plaça de Miguel de Cervantes. Es tracta d’un parc d'accessibilitat universal, pels accessos sense barreres arquitectòniques, per la zona d'estada per a acompanyants i pels nous jocs inclusius: engrusador cistella, molls dobles, rotació i el primer llit elàstic que s'instal·la en un parc públic de Puçol.

Llegeix més...

Els dies 8 i 9 de febrer, fes la revisió al teu tractor

08 Febrer 2018

La inspecció tècnica mòbil de vehicles i remolcs agrícoles, de vehicles d'obres i serveis, i de motocicletes i ciclomotors es du a terme durant el dijous 8 i divendres 9, de 8 a 13 hores, en la muralla. Així, els veïns de Puçol als quals els resulta complicat desplaçar-se per carretera a causa de les característiques dels seus aparells poden realitzar la ITV sense haver de traslladar-se a les instal·lacions de Massalfassar.

Llegeix més...

Presenta't el 24 de novembre a la selecció d'11 desocupats agrícoles per a treballar un mes

23 Novembre 2017

Els veïns de Puçol desocupats que desitgen sol·licitar ocupació agrària en l'Ajuntament de Puçol per a treballar del 5 de desembre al 4 de gener hauran de presentar-se el 24 de novembre, de 9 a 14 hores, en l'Espai Social Martínez Coll. Per a optar als 11 llocs disponibles, hauran de demostrar que almenys han estat 3 mesos d'alta en el Sistema Especial Agrari de la Seguretat Social en l'últim any.

Llegeix més...

Millores en els jocs infantils del parc Ribelles

18 Gener 2017

A partir del dimarts 17 de gener, el parc Ribelles estarà tancat per a realitzar les actuacions en els jocs infantils i tobogans, que seran adaptats a la normativa europea de seguretat. El pla inicial consistix a tancar el parc de dimarts a divendres i obrir-lo el cap de setmana, ja amb la part més complexa realitzada, que és la pavimentació de la zona que rodeja els tobogans. Del treball s'ocupa l'empresa Contenur.

Llegeix més...

Agricultura ecològica: bona per a la naturalesa, bona per a tu

20 Setembre 2016

Del dilluns 19 al divendres 23 se celebra en l'Espai Jove el curs d'agricultura ecològica subvencionat per la Diputació de València i organitzat per l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA) en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol, al qual assistixen 30 veïns interessats en altres mitjans de treballar el camp. Al llarg dels cinc dies, distints professors exposen els avantatges de l'agricultura ecològica, que ara com ara està més estesa en l'interior de la península que en la costa mediterrània.

Llegeix més...

Una gran bassa d'aigua a Puçol millorarà el sistema de regadiu de la Real Acequia de Moncada

29 Juliol 2016

El dijous 28 de juliol, la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i el delegat de Govern de València, Juan Carlos Moragues Ferrer, van entregar l'acta que establix com finalitzades les obres de la nova bassa per a regular els regadius de la Real Acequia de Moncada. L'objectiu és optimitzar l'aprofitament d'aigües que finalitzen el seu recorregut en el terme municipal de Puçol; fet essencial en plena temporada de sequera.

Llegeix més...

Els agricultors es formen en el maneig de plaguicides per a complir amb les exigències europees

01 Març 2016

Els dies 2, 4 i 9 de març s'impartix a l'Espai Jove un nou curs de manipulador de plaguicides, obligatori des de 2015 i imprescindible no sols per a aplicar productes en els camps, sinó també per a comprar en els centres oficials. Ajuntament de Puçol i AVA (Associació Valenciana d'Agricultors) col·laboren en estes tasques formatives des de fa anys, per a preparar els agricultors de la població segons les noves normatives europees.

Llegeix més...

Altres