Article de Ciudadanos del mes de març: “No tenim remei”

Este és l'article de Ciudadanos de març, titulat No tenim remei. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Res, que després de 40 anys de democràcia seguim com al principi, continuem fent de l'Educació una qüestió política.

L'esquerra a València no l'interessa educar els nostres fills en igualtat i llibertat sinó que volen adoctrinar-los.En conseqüència, el model educatiu que proposen durarà el que tarden els tribunals a tombar-ho o deixe de governar Compromís, tal com abans succeïsca. En compte de buscar un gran pacte que, entre tots, aconseguisca un... model educatiu que no siga del nostre partit sinó dels nostres fills, s'encaboten en el contrari de forma reiterada.

Segons el decret acabat d'aprovar per la Generalitat Valenciana, els xiquets que opten per la línia en valencià tindran cinc hores d'anglés contra les dos hores setmanals que tindran els que opten per la línia en castellà. Uns podran obtindre la titulació oficial en anglés de forma pública i gratuïta i altres no.

Veurem, què els costava haver donat els mateixos drets a uns que a altres? No és una qüestió de valencià sí o no, ningú discutix això, és una simple qüestió d'igualtat d'oportunitats. Fan exactament el mateix que durant tant de temps han criticat a altres, la millor prova que els extrems es toquen.

No ho poden evitar. I així ens va

Una opinió de Ciudadanos

194-ciudadanos

12 abril 2017
FaceBook  Twitter  

Altres