Article de Poble Puçol del mes d'octubre: “La casa per agranar”

Este és el text de Poble Puçol del mes d'octubre, titulat La casa per agranar. El ple del 26 de març de 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació a l'ajuntament.

Uns que si els atres els atres que si els uns, els d’abans que els de ara els de ara que els d’abans i aixina, els partits configurats com els de sempre fan les coses de sempre…

No serem nosatres els que direm a ningú com ha de fer les coses mentres no estigam en representació en l’Ajuntament, pero, com a ciutadans de Puçol, representant a casi 400 votants, evidentment que POBLE Puçol se queixarem de la mala gestió dels interessos puçolencs mal que li pese a molts dels que mos lligen.

Naturalment que se queixarem de l’afany de protagonisme de Compromís i que, entre ells i el PSOE hagen fet de l’Ajuntament de Puçol l’extensió del menjador de sa casa, “dimes i diretes”, “refregaes”, “lliçonetes”, “insults”, “rabietes”, etc. Vergonya els hauria de donar confondre les relacions personals en les estrictament laborals… se nota que molts d’ells, no tots, encara tenen el currículum per omplir guanyant-se el pa en l’empresa privada, tal i com fem la gran majoria de veïns.

Ficarem el crit en el cel també quan vejam que la gestió de les instalacions deportives ni es de molt llunt la que deuria de ser… podent tindre un polideportiu de primera, vejam com centenars de veïns de Puçol han d’anar a localitats veïnes trobant lo que en el poble no tenim.

Mirarem en lupa la nula potenciació dels nostres parages verts i de la nostra pilota valenciana, deport nacional valencià.

Se queixarem totes les vegades que calga del nul calendari d’actuacions urbanístiques, deixant-les totes per a final de llegislatura volent aprofitar la seua situació política per a traure un redit polític que, creuen, redundarà en un aprofitament personal.

Apreciem gran cantitat d’arbres morts molts mesos en la vereda del Camí la Mar, rampes en aceres per fer, faroles trencades i no repostes en molts punts del poble, problemes d’embossaments d’aigua en les urbanisacions i en el poble inclús després de les famoses obres. Nules actuacions en el Caminás i front a la Guàrdia civil per el mateix problema de l’aigua, instalacions de restauració publiques en males condicions i alguna d’elles rallant la illegalitat... Bar-cafeteria del Camp de fútbol, Bar-cafeteria Casa Cultura i Bar-cafeteria Polideportiu.

Fem memòria:

Extracte dels Programes electorals de PSOE, Compromís i EUPV… Servici local de transport incomplet ¿a on queden aquelles promeses electorals d’arribar a Sagunt o Rafelbunyol?, ¿i les bicicletes de lloguer propietat dels puçolencs i puçolenques?, els camins escolars ¿a on han quedat?, ¿i la Biblioteca Municipal?, ¿i el Museu Taurí i Faller?, ¿i la Televisió de Puçol?, ¿i la baixada del IBI?, ¿i la derogació del conveni en les urbanisacions?, ¿i el Banc d´aliments?…

Prometem seguir

Una opinió de Poble Puçol


*Escrit segons les Normes d'El Puig, única normativa válida per a la Llengua Valenciana.

Nota: Por petición del grupo político municipal, el texto del artículo se publica en valenciano, tanto en la página web municipal en castellano como en la web en valenciano. Sin correcciones ortográficas ni gramaticales. Este es el texto original presentado por el grupo.

12 Novembre 2018
FaceBook  Twitter  

Altres