Article del PSOE del mes de gener: «La situació»

Este és l'article del PSOE de gener, titulat La situació. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

La situació no va a millor i a quatre mesos de les eleccions sembla que tot val, un vot ha de ser tan crucial que l'altura política d'alguns s'ha quedat en el metre vint, o potser fins i tot per davall.
Es podria fer una diagnosi aproximada del que està succeint a nivell municipal, però sincerament no ens atrevim ni tan si vulga a pensar-ho, perquè hem passat a tal batussa de barriada que alguns es permeten començar a obviar la importància que llancen temes com la violència de gènere, però això no em correspon a mi explicar-ho.

Hi ha la possibilitat que el «mediàtic» que ofereix el ple faça caure a més d'un o una en la gran fossa del victimisme popular, oferint des de ja la renovació de vots envers els electors fins i tot justificant l'injustificable i, si és necessari, entorpir les tasques de govern no amb la finalitat de fiscalitzar sinó de cridar l'atenció. Cras error, al final qui perd és Puçol, i no estem per a ximpleries, ni per a ballar-los l'aigua electoralista a partits que es debaten a veure qui és més popular o populista, depén del que els done més vots.

Però nosaltres a la nostra, no obviant a l'oposició, per a res, sinó a continuar treballant perquè malgrat tot també tenim davant un procés electoral i, com no, treballarem en això sense descans, però des d'una perspectiva diferent, la que guanye la ciutadania de Puçol.

S'acorden vostés de les vegades que ens han demanat que, com a partit, els socialistes hem de fer autocrítica? Doncs bé, en repetides ocasions els hem reiterat que mai deixem de fer-ho, el nostre major repte és el municipalisme i per a això es necessita fer un constant exercici d'autoavaluació, per la senzilla raó que si ens equivoquem, rectifiquem. El nostre objectiu és millorar la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes, no fer les mil càbales per a governar coste el que coste.

Així, que servisquen aquestes línies per a demanar a l'oposició que deixen de donar-nos directrius sobre com gestionar-nos com a partit, que per a això ja tenim els nostres propis mecanismes; més aviat haurien de començar a veure per què han decidit a hores d'ara de la legislatura arribar a acords tan antagònics com irracionals. Insistim hi ha algun pacte preelectoral?

En qualsevol cas, si així és, deixen d'enganyar al poble i assumisquen en la posició en la qual han volgut destacar-se.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

 

 

04 Febrer 2019
FaceBook  Twitter  

Altres