Agenda de Eventos

Hoy
 • Sábado 23 Junio SANT JOAN 2018
  Hora: 23:45 Lugar: Puçol +Info: Sant Joan està a la vora de l'esquena. - El 23 de juny tenim a les 8.00 h - Tancament a càrrec de la ramaderia local Jaume Bosch, el Saliner. A continuació, desencaixonada de diversos bous. - A les 17.30 h - Tradicional baizada de caixons. - A les 18.30 h - Desencaixonada de tres bous de les ramaderies d'Arcadio Albarran, Garcigrande i Jose Cruz. A continuació, vaques del ramader local Jaume Bosch, el Saliner i, finalment, embolada d'una vaco o un jònec. - Per acabar, a les 24.00 h - Quatre embolades.
Mañana
  MAÑANA NO HAY EVENTOS
La próxima semana
 • Martes 26 Junio 12ª EDICIÓ TORNEIG SOLIDARI AMB EL POBLE SAHARAHÍ
  Hora: 19:00 Lugar: Camp de Fútbol +Info: Un any més es realitzarà el torneig solidari de futbol 7 amb el poble sahrauí "B anna Lekir Bachir" al camp de futbol José Claramunt, del 26 de juny al 6 de juliol.
 • Viernes 29 Junio SOL·LICITUD DEL BANC DE LLIBRES
  Hora: 10:00 Lugar: Martinez Coll +Info: Recordem que si tens problemes per a realitzar els tràmits, hi haurà una sala amb ordinadors i l'assessorament de la regidora d'Educació en l'Espai Social Martínez Coll. Pots anar fins al 2 de juliol, de 10 a 14 h i de 17 a 19 h. Supert tècnic i informació per a emplenar les sol·licituds.
 • Viernes 29 Junio NIT DELS MUSSOLS - NITS DE LA NATURA A LA COSTERA
  Hora: 19:30 Lugar: Puçol +Info: Nit dels mussols (abm Granja de Bitxos). Construcció de refugis per a mussols i rates penades, sopar i ruta nocturna.
 • Domingo 1 Julio CURS DE NATACIÓ I AQUAERÒBIC - PISCINA MUNICIPAL
  Hora: 09:00 Lugar: Polideportivo +Info: Recordem que pots refrescat este estiu amb els cursos de natació i d'aquaeròbic d'agost, pots inscriuret a partir de l'1 de juliol. #Puçol

Altres