L'Ampli dóna la nota el pròxim 19 d'agost en Estiu Voramar

L'associació musicocultural i juvenil Ampli compleix dos dècades! I ho celebra amb tots els luxes, ja que ha preparat un especial XX aniversari en què participaran 5 grups locals que comprendran des del pop fins al metal, passant pel jazz. El pròxim 19 d'agost, des de les 6 de la vesprada fins ben entrada la matinada, no faltarà música per a tots els gustos a la Plaça de la Rosa dels Vents de la platja de Puçol. 

 

En total, es presentaran a la cita 6 bandes de música, de les quals cinc seran grups locals i, una, un conjunt invitat. La primera part del concert estarà protagonitzada per bandes de Puçol: Más que vintages inaugurarà l'espectacle amb un tribut al pop-rock espanyol a partir de les 18 hores. A continuació, Soul bandidos oferirà el seu particular rock ramonero” i Jamaleònics “posarà la nota més jazzera per a tancar la vesprada, ha explicat Fernando Moreno, president de l'associació.

A partir de les 11 de la nit, després d'una treva en què els assistents podran recuperar energies, serà el torn del grup de metal Inflexión, la banda invitada al concert. Després, Sentenciados delectarà els amants del hard-rock i, per acabar, No Kreo posarà la guinda a la nit a base de death metal.

I, així, fins a arribar a les 3 de la matinada. Aquest 19 d'agost, vine a ballar al ritme d'Estiu Voramar!

Informa: Nicolás D'Opazo | Disseny cartell: L'Ampli

11 Agost 2017
FaceBook  Twitter  

Altres