El Club Futbol Sala Puçol comença la temporada amb el nombre més gran d'equips de la seua història

El passat diumenge 3 de desembre va tindre lloc la presentació dels equips del Club Futbol Sala Puçol temporada 2017/2018. Va ser un matí fred, una cosa lògica en aquesta època de l'any, però van ser molts aquells que van estar allí perquè no van voler perdre's aquest dia tan especial. Els jugadors dels 16 equips que conformen el club, el nombre més gran de la seua història, van ser convocats a les 9.30 hores en el Palau d'Esports i, a poc a poc, tant ells com els seus familiars van anar omplint el pavelló.

Els més xicotets estaven emocionats perquè, per a alguns, era la seua primera vegada; però als no tan xicotets també es veia il·lusió en les seues cares. Es tracta d'un dia molt bonic per als jugadors; sentir el seu nom i eixir a rebre l'aplaudiment del públic és una cosa que, encara que ho visquen any rere any, la senten cada vegada com si fóra la primera.

Enguany comptem amb el nombre més gran d'equips en la història del nostre club, que ja va per a 26 anys: 16 equips, 14 equips en competició, inclòs el femení… i, com a novetat, 3 equips en la categoria de benjamí, la qual cosa demostra la gran pedrera amb què compta nostre club. I, encara que no tots els nostres jugadors van poder assistir a aquest acte, va haver-hi una gran majoria que sí ho va fer, desfilant per l'estora roja (com les estreles d'Hollywood) per davall de l'arc d'atmosfera sport i sentint-se protagonistes per un breu instant.

Després d'aquesta gran desfilada de «estreles», perquè per a nosaltres ho són… vam passar a realitzar un sorteig de 5 peluixos per als més xicotets i després del ja típic sorteig d'un esmorzar per a dos persones en un dels nostres col·laboradors, Meson Manolo.

Quan l'acte estava arribant a la seua fi, primer el president del nostre club Manuel Chulvi i posteriorment el regidor d'Esports Xavier Alcácer, al qual agraïm la seua presència, es van dirigir als allí presents amb unes paraules. Era el torn de la foto d'equip, però enguany teníem preparada una sorpresa: com a novetat per a aquesta temporada, tenim previst fer carnet de soci; primer per als nostres jugadors i, després, per a qualsevol que vulga formar part d'ell. Què millor moment per a fer entrega d’aquest al nostre soci número 1 que el dia de la presentació dels equips?

Des del principi vam tindre clar qui tindria l'honor de portar aqueix número, ja que va arribar en el moment precís en què es va prendre la iniciativa de crear aquest carnet, i vam pensar… qui millor que algú ha format part d'aquest club des del mateix instant en què va nàixer o inclús abans? Una personeta que porta en la seua sang el futbol sala Puçol perquè el seu progenitor ha dedicat part de la seua vida a aquest club com a jugador i entrenador… i hui en dia segueix ací formant part d'aquesta gran família i ajudant en la formació de jugadors. Així, el soci número 1 del nostre club és Hugo Cucart Cobos, fill de Carlos Cucart Navarro; qui, ple d'orgull i amb el seu xiquet en braços, va arreplegar el primer carnet del club mentre rebia l'ovació dels allí presents.

Després d'açò i la típica foto d'equip encara que enguany no ha sigut tan típica, ja que el regidor va creure convenient que la grada formara part d'este dia—, vam pensar a realitzar la foto de «família» on jugadors i familiars van omplir la pista per a immortaliltzar aquest dia.

Per a posar punt final i… fins a l'any que ve, vam invitar tots els assistents a un vi d'honor que vam oferir davant de la porta del pavelló, zona sol, una cosa que es va agrair i que va ajudar a entrar en calor.

Vull agrair la seua presència a tots els que van assistir a aquest acte, a pesar del fred i de la matinada, ja que sense ells res no haguera sigut possible; així com al nostre altre fotògraf, Paco Rodríguez,que em tira una mà i a vegades les dos perquè ningú es quede sense la seua foto de record; a tots els xiquets que plens d'il·lusió van suportar el fred d'aqueix matí, a tots els pares que confien en nosaltres per a l'educació esportiva dels seus fills; i als seus fills per elegir-nos per a aquesta difícil tasca.

També, com no, vull donar les gràcies a tots aqueixos col·laboradors que amb les seues publicitats en equipacions i en cartell fan possible l'impossible, que el nostre club cresca i puguem aconseguir que els nostres projectes arriben a bon port.

Un dia més em vaig sentir orgullosa de formar part d'aquesta gran família; de vore com creix, encara que això supose més treball i més esforç, i que el que ens uneix siga molt més que un esport, que darrere de tot hi haja esmorzars, dinars, amistats, rialles, nervis, celebracions i tantes coses que omplin els caps de setmana i ens fan oblidar, encara que siga per moments, qualsevol problema que puguem tindre… així que l'esport que els nostres fills practiquen és beneficiós per a tots.

Gràcies família i a continuar creixent!

Informa i fotos: Pepa Deogracia

002-futbol-sala-presentacion-3

03 Gener 2018
FaceBook  Twitter  

Altres