Dues sessions del Club de Lectura al novembre: Fahrenheit 451, de Ray Bradbury i Una hermosa doncella, de Joyce Carol Oates són els autors triats pels participants

05 Novembre 2018

D'una forma silenciosa, però constant, el Club de Lectura continua organitzant sessions a la Biblioteca Municipal situada a la Casa de Cultura. Per al mes de novembre, RayBradbury i Joyce CarolOates són els autors triats pels participants per a llegir un llibre seu i debatre en grup un divendres a la vesprada. Una forma gratuïta de potenciar l'amor pels llibres a la qual estan convidats tots els veïns que vulguen participar.

Llegeix més...

Programació d’actes de la setmana cultural entorn del 9 d'octubre, Dia dels Valencians

02 Octubre 2018

Una àmplia programació gratuïta que permetrà als veïns gaudir, en tots els sentits, del Dia dels Valencians. Una setmana per a la promoció i defensa de la cultura valenciana en totes les seues facetes: pintura, literatura, poesia, música, dansa, reivindicacions oficials, teatre, mascletà, jocs infantils… i el lliurament dels premis Som Puçol a una persona i un col·lectiu que han destacat per la seua promoció dels valors humans.

Llegeix més...

El nou equip de Govern de Puçol presenta la nova distribució de regidories a càrrec de Lola Sánchez, Juanjo Manzaneque, Ana Gómez, Mery Cortell y Juan Miguel Bayarri

24 Setembre 2018

Durant el matí del dilluns 24 de setembre, l'alcaldessa Lola Sánchez ha convocat una roda de premsa en companyia de tres regidors del seu nou equip de Govern (Ana Gómez, Juan Miguel Bayarri i Mery Cortell). A la cita només ha faltat el regidor Juanjo Manzaneque perquè es trobava treballant en aquest horari. La trobada ha servit per a atendre les preguntes de diferents mitjans de comunicació i presentar les noves delegacions que cada regidor porta a partir de hui.

Llegeix més...

Del 17 al 22 de setembre, una setmana d'autobús gratuït i un dia de bicicleta per a demostrar que Puçol dóna suport a la mobilitat sostenible

17 Setembre 2018

Dues activitats ha organitzat l'Ajuntament de Puçol per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat: del 17 al 21 de setembre, l'autobús municipal és un servei gratuït per a tots els trajectes entre la platja, el nucli urbà i les urbanitzacions. Com a colofó, el dissabte 22 se celebra una matinal en la plaça del País Valencià, amb activitats lúdiques per a potenciar l'ús de la bicicleta.

Llegeix més...

Programació de les festes populars i patronals de Puçol 2018, del 26 d'agost fins al 9 de setembre

22 Agost 2018

Del 26 d'agost (amb la tradicional romeria al Cabeçol) fins al 9 de setembre (amb l'actuació d'In Vivo), Puçol viu les seues festes populars i patronals, en les quals es combinen actes per a tots els públics, amb la col·laboració de diferents col·lectius i associacions i organitzades per la Confraria Mare de Déu al Peu de la Creu, els Festers de 2018 i l'Ajuntament de Puçol. Estos són tots els actes previstos per a enguany.

Llegeix més...

Estiu Voramar: l'àmplia programació d'estiu per a completar l'oferta d'una platja de bandera… Blava

27 Juny 2018

El 29 de juny comença la programació lúdica, cultural, esportiva, mediambiental i turística organitzada per l'Ajuntament per a l'estiu a la platja de Puçol: una àmplia oferta que inclou concerts, cinema, teatre, carreres populars, esports, exercicis per a mantenir-se en forma i, com a novetat, enguany un correfoc en el passeig marítim… tot això per a completar una oferta estiuenca en la qual no falten l'arena, el sol i el Mediterrani, en una platja amb bandera Blava.

Llegeix més...

Les inscripcions a l’Escola d’Estiu de juliol, que incorpora un servei matinal, són de l'11 al 13 de juny des de la web i els dies 18 i 19 de manera presencial

06 Juny 2018

L'Escola d’Estiu dirigida als estudiants d'infantil i primària de Puçol torna entre els dies 2 i 31 de juliol, de 9 a 13.30 hores, amb 350 places disponibles i una gran novetat: la inclusió d'una escola matinera que, per un import extra, permet triar l'opció de deixar als xiquets i xiquetes des de les 7 del matí. El preu de la inscripció és de 40 euros sense escola matinera i d'un màxim de 60 euros, segons les places, si la inclou. A això caldrà sumar si escau els serveis de menjador que cada alumne utilitze. La matriculació per via telemàtica a esta proposta de la regidoria de Benestar Social s'efectua des de la web municipal de l'11 al 13 de juny, mentre que la modalitat presencial es realitza els dies 18 i 19, de 16.30 a 19.30 hores, en l'Espai Social Martínez Coll.

Llegeix més...

La XI edició de la fira Puçol DeMostra: una aposta pel xicotet i mig comerç local amb actuacions, sortejos, regals i sempre «pròxims a tu»

30 Maig 2018

Des de la inauguració (l'1 de juny a les 19.30 hores) fins a la clausura (el diumenge 3, amb el sorteig de 1.000 euros en xecs regal), la fira comercial Puçol DeMostra oferix un continu mostrari dels productes que els veïns poden trobar en els més de cent comerços d'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol), però també una exhibició a tota hora de gimnàstica, ball, danses, música, animació, karate, ciclisme de sala, jocs infantils… El comerç local mai ha estat més pròxim a tu.

Llegeix més...

Entre el 21 i el 28 de maig, inscriu-te en el curs de monitor de menjador que es porta a terme tres vegades a la setmana, del 4 al 25 de juny

10 Maig 2018

L'Ajuntament de Puçol, a través dels tallers de formació que la Regidoria de Joventut proposa tots els anys, oferta un curs de monitor de menjador de 30 hores que es durà a terme entre el 4 i el 25 de juny. Per a assistir, és necessari inscriure's des de la web municipal del 21 al 28 de maig. Es tracta d'una activitat que, a causa del seu èxit en anteriors edicions, s'ha représ.

Llegeix més...

Puçol Talent: el 18 de maig, anima't a participar en el primer concurs de jóvens talents del pròxim «Divendres a l'Espai»!

03 Maig 2018

Tens algun talent? Vols recitar una poesia, actuar, ballar, cantar, fer màgia… i mostrar-ho als altres, en solitari o en grup? En eixe cas, anima't a participar a Puçol Talent, el Primer Concurs de Jóvens Talents de la localitat que tindrà lloc el divendres 18 de maig, de 17.30 a 20.30 hores, en l'Espai Jove. L’activitat, part de la programació juvenil de Divendres a l’Espai, està dirigida a persones entre els 11 i els 14 anys; la inscripció és gratuïta i la data límit per a apuntar-se és el dia 15.

Llegeix més...

Altres