Farmàcia de guardia

Sense events

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

La nostra cuina (32): Patatitas amb rovellons

Esta tardor tan rara que estem tenint havia retardat un poca l'arribada dels bolets en general i dels rovellons en particular. Els bolets són un verdader menjar, i es cuinen de mil maneres distintes. Esta setmana passada vaig trobar rovellons en el mercat a molt bon preu, així que vaig comprar prou i els vaig cuinar de forma diferent.

Ingredients:

—1-2 creïlles mitjanes per persona

—1/2 kg. de rovellons (depén del núm. de comensals)

—4 dents d'all

—Oli d'oliva

—Sal

—Romero

—Pebre roig de la vora

1213-patatitas-robellones-6

Elaboració:

No pot ser més fàcil. D'una banda, netegem molt bé les creilletes, la pell ha d'estar completament neta, ja que les torrem amb pell i les partim per la mitat, i els fem xicotets talls amb un ganivet (perquè penetren bé l'oli, la sal i el pebre roig).

Les adobem amb un bon doll d'oli, sal i pebre roig i les introduïm al forn precalfat a 200º C. Tardaran menys d'una hora. Si les creïlles les tries grans, tardaran més.

D'altra banda, comencem a netejar els rovellons; per a això, els deixem un poc a remull en aigua neta i la canviem un parell de vegades. Llevem si hi ha alguna part danyada i els trossegem al gust.

En una paella, posem un bon doll d'oli, fregim els allets i afegim els rovellons. Primer soltaran tota la seua aigua i ja després comencen a fregir.

Ja ho tenim, només ens queda emplatar i… a menjar!

Si tens algun plat favorit o una recepta tradicional que t'agradaria compartir amb tots en esta pàgina web, pots contactar amb nosaltres en els correus següents:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

www.lacocinadelamasia.blogspot.com 

Escriu: Charo Palamós Durbá 

000-nostra cuina1 

 1213-patatitas-robellones-2

 

Altres