Farmàcia de guardia

Dijous 27
Marta Albiach

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

La nostra cuina (35): Albergines a la parmesana

Charo Palamós continua amb les seues receptes mensuals en el periòdic Noticies de Puçol. En esta ocasió ens mostra com preparar una recepta dividida en dos parts: d'una banda, la tomaca fregida; d'un altre, les albergines al vapor. I tot junt, les albergines a la parmesana.

INGREDIENTS:

—1 Kg. de tomaca enter triturada, pot ser natural o en conserva.

—1 ceba finament picada

—3 albergines tallades a rodanxes fines

—70 grams d'oli d'oliva

—1 culleradeta de sal

—1 culleradeta de sucre

—Orenga

—Alfàbega

—100 gr. de formatge parmesà

—Un ruló de formatge de cabra

Elaboració

La recepta consta de dos parts: d'una banda, preparem una tomaca fregida i, d'un altre, fem les albergines al vapor. I després munta-vos el plat.

El primer serà fer la tomaca fregida, per a això posarem en una paella l'oli i quan estiga calent, potxaremos la ceba finament picada. Després, afegirem la tomaca, la sal, el sucre i les bulles al gust, i el tindrem a foc baix uns 40-50 minuts.

D'altra banda, tallarem les albergines a rodanxes fines, i les farem al vapor en algun utensili de cuina com la vaporera o la Thermomix (jo vaig usar la meua Thermomix i van quedar blanetes i perfectes).

Ara, ja amb tot preparat, només ens falta muntar a capes, per a això usarem una safata de forn de vidre, posarem una capa d'albergina, una capa fina de tomaca, un poc de formatge de cabra tallat finament i empolvorem amb el parmesà.

Així anem formant capes i finalment tornem a empolvorar amb abundant parmesà i al forn. Gratinem uns 20 minuts amb el forn precalfat a 180é C. I a disfrutar

Si vols publicar qualsevol recepta posa't en contacte amb el Departament de Comunicació o amb Charo Palamós en estes direccions:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.lacocinadelamasia.blogspot.com 

 Escribe i fotos: Charo Palamós Durbá

401-berenjenas-parmesana-2

Altres