Farmàcia de guardia

Dijous 27
Marta Albiach

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

La nostra cuina (28): Pasta amb tomaca i anxoves

La nostra cuina (28): Pasta amb tomaca i anxoves

05 Maig 2013

Un plat propi de primavera i estiu, una pasta fàcil de preparar, sana, molt d'acord amb la dieta mediterrània i que abellix a qualsevol hora del dia. Ideal per a preparar amb antelació eixos dies que un preferix passejar o estar en la platja i al tornar a casa abellix prendre una cosa lleugera.

Llegeix més...

La nostra cuina (27): en Carnestoltes i Quaresma, coques setinades

La nostra cuina (27): en Carnestoltes i Quaresma, coques setinades

29 Març 2013

Este dolç és, precisament per la seua senzillesa, molt apreciat en la nostra cultura culinària. Sempre se solia preparar en època de carnestoltes i quaresma, quan ja la matança del porc estava completada i els rebostos replens de tots els menjars que del porc provenen, com en este cas el sagí. Ja que és precisament este sagí de porc el que dóna nom a la coca.

Llegeix més...

La nostra cuina (26): cupcakes de xocolate

La nostra cuina (26): cupcakes de xocolate

03 Febrer 2013

No són exactament un producte típic de la cuina mediterrània, però en els últims temps els cupcakes, eixes magdalenes de vistosos colors, intensa aroma i un sabor difícil d'explicar amb paraules s'han posat de moda en totes les pastisseries. Un dolç atractiu i saborós els secrets del qual vos desvelem ara.

Llegeix més...

La nostra cuina (25): Pastís blanc de Nadal

La nostra cuina (25): Pastís blanc de Nadal

21 Gener 2013

La Nadal ja ha finalitzat, i amb ella arriba un temps molt especial en la cuina. La nostra riquesa gastronòmica és molt variada, tant en la preparació de plats salats com en els dolços.Si algun ingredient és típic en els dolços de Nadal, este és el moniato. Amb el dolç de moniato es preparen alguns dels pastissos més característics en el nadal, com són, els pastissos de moniato, els pastissos de cacau, les trenques del dia de Reis, i especialment ací a Puçol tenim el “pastís blanc de Nadal”.

Llegeix més...

La nostra cuina (24): Putxero de Nadal

La nostra cuina (24): Putxero de Nadal

31 Desembre 2012

Aunque el puchero es uno de los platos más básicos de nuestro día a día, este que preparamos para la Navidad es mucho más completo, ya que tiene la pelota salada, que se sirve con la carne y además ponemos ingredientes que le dan más sustancia al caldo, como la gallina y el pavo. Por lo tanto es un caldo más “rotundo”.

Llegeix més...

Altres