Farmàcia de guardia

Divendres 19
Marta Albiach

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

La nostra cuina (23): Pilotes de Nadal o pilotes dolces

La nostra cuina (23): Pilotes de Nadal o pilotes dolces

16 Desembre 2012

Per una vegada i sense que servisca de precedent amb esta recepta ens apartem radicalment de la nostra dieta mediterrània, ja que com comprovareu quan llegiu els ingredients de hui, açò no és una recepta, no, és una bomba de calories, però en la seua defensa diré que només està permés menjar-lo una vegada a l'any, així que sense més, veurem esta bomba: pilotes dolces o pilotes de Nadal.

Llegeix més...

La nostra cuina (22): Crema casolana

La nostra cuina (22): Crema casolana

25 Novembre 2012

Esta setmana vos proposem unes postres senzilles i d'èxit assegurat per a tots els públics. L'elaboració de la crema té poc secret, el més important és trobar la textura i fluïdesa que els agrade a tota la família.

Llegeix més...

La nostra cuina (21): Ossobuco de vedella

La nostra cuina (21): Ossobuco de vedella

18 Novembre 2012

Encara que este no és un plat típicament valencià, la nostra gastronomia l'ha adoptat i és molt popular entre nosaltres. La manera de preparar-lo és molt fàcil i el resultat excepcional, ja que és una carn molt melosa. Hui en dia, en qualsevol de les bones carnisseries que tenim a Puçol, ens prepararan uns talls magnífics d'ossobuco, els de les meues fotos són de les meues germanes carnisseres preferides. Ara ja la recepta.

Llegeix més...

La nostra cuina (21): Ossobuco de vedella

La nostra cuina (21): Ossobuco de vedella

18 Novembre 2012

Encara que este no és un plat típicament valencià, la nostra gastronomia l'ha adoptat i és molt popular entre nosaltres. La manera de preparar-lo és molt fàcil i el resultat excepcional, ja que és una carn molt melosa. Hui en dia, en qualsevol de les bones carnisseries que tenim a Puçol, ens prepararan uns talls magnífics d'ossobuco, els de les meues fotos són de les meues germanes carnisseres preferides. Ara ja la recepta.

Llegeix més...

La nostra cuina (21): Ossobuco de ternera

La nostra cuina (21): Ossobuco de ternera

18 Novembre 2012

Aunque este no es un plato típicamente valenciano, nuestra gastronomía lo ha adoptado y es muy popular entre nosotros. La manera de prepararlo es muy fácil y el resultado excepcional, ya que es una carne muy melosa. Hoy en día, en cualquiera de las buenas carnicerías que tenemos en Puçol, nos prepararán unos cortes estupendos de ossobuco, los de mis fotos son de mis hermanas carniceras preferidas. Ahora ya la receta.

Llegeix més...

Altres