Farmàcia de guardia

Dijous 27
Marta Albiach

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

La nostra cuina (20): coco

La nostra cuina (20): coco

06 Octubre 2012

Estos pastissets de coco són de la rebosteria més tradicional a Puçol, els podem trobar en tots els forns tradicionals, però el més important és com són de fàcils de preparar i com estan de bons. Vos invite que el tasteu.

Llegeix més...

La nostra cuina (19): Pastisset de tomaca

La nostra cuina (19): Pastisset de tomaca

23 Setembre 2012

Hui vaig a contar-vos com fer uns bons pastissets de tomaca casolans. Fàcils de fer i boníssims. La recepta que vaig a donar-vos és per a fer més o menys uns 20 pastissets de grandària mitjana. L'única cosa que heu de tindre en compte és que cal preparar primer la tomaca i la massa per separat.

Llegeix més...

La nostra cuina (18): Coca Cristina

La nostra cuina (18): Coca Cristina

16 Setembre 2012

Cristina és el nom que rep una rica coca d'ametla. A alguns pobles com Foios i Meliana els encanta i, a nosaltres, també. Perquè estes postres vos isca perfecte és necessari conéixer alguns xicotets trucs. Imprescindible: ametla marcassa ratllada amb molinet. Si vols saber més, ací està la recepta.

Llegeix més...

La nostra cuina (17): Arròs a banda

La nostra cuina (17): Arròs a banda

26 Agost 2012

La paella és el plat típic de valència, però a un arròs a banda ben fet mai se li diu que no. El secret és un bon caldo de peix previ que ens podrà servir tant per a este plat com per a una paella de marisc o una fideuà. L'important és que tinguem un bon arreglament de peix perquè li de l'arròs un bon sabor i, això sí, no cal oblidar-se de l'allioli. Si ja se t'està fent la boca aigua, ací va la recepta.

Llegeix més...

La nostra cuina (15): Ensalada de canonges

La nostra cuina (15): Ensalada de canonges

18 Juny 2012

Esta és una ensalada que em va ensenyar a preparar una amiga molt volguda de Puerto Rico, originàriament tenia diversos elements que encara que m'agraden, són massa rics en calories, com el foie d'ànec i el formatge de cabra. El que vaig fer va ser adaptar-la a la nostra dieta mediterrània, eliminant el foie i afegint fruites seques.

Llegeix més...

Altres