Farmàcia de guardia

Sense events

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

La nostra cuina (14): calamars amb ceba

La nostra cuina (14): calamars amb ceba

03 Juny 2012

Hui vos oferim una d'eixes receptes que queda perfecta tant el dia que la prepares o si necessites tindre preparat el menjar o sopar de l'endemà perquè tens treball o un compromís. I pots preparar-la en qualsevol època de l'any.

Llegeix més...

La nostra cuina (13): Arròs al forn

La nostra cuina (13): Arròs al forn

27 Maig 2012

Partint d'un bon caldo d'olla, afegim oli i costelles de porc, per a continuar mesclant ben tot això amb arròs, creïlles i botifarra, i obtenim un d'ells plats que a tot el món agrada, dóna igual l'època de l'any en què estiguem. A València, l'arròs és molt més que la paella.

Llegeix més...

La nostra cuina (12): Melmelada de maduixes

La nostra cuina (12): Melmelada de maduixes

20 Maig 2012

Pot ser unes postres o inclús part del desdejuni, pot fer-se amb maduixes però també amb qualsevol altra fruita que t'agrade, ideal per a aprofitar en cada temporada la més adeqüeu, s'elabora amb fruites ben madures i és important anotar en els envasos la data, per a anar gastant sempre les més antigues primer.

Llegeix més...

La nostra cuina (11): Braç de gitano

La nostra cuina (11): Braç de gitano

05 Maig 2012

Que el braç de gitano és un dels nostres dolços estrela de tots és sabut, que té un poc de truc també. Però posats en faena, tampoc és tan difícil de realitzar. L'únic problema és que és una recepta de diversos passos: necessitem el bescuit o plantilla, necessitem fer un massapà d'ametla i, finalment, decorar-lo. Així que, per passos.

Llegeix més...

La nostra cuina (10): Mossets de dama

La nostra cuina (10): Mossets de dama

22 abril 2012

Els mossets de dama són un dolç molt apreciat i de fàcil execució. Com altres dolços que hem vist, es compon de dos elements: uns xicotets bescuits de forma circular i un farciment. Hem triat com farcit la crema pastissera, perquè té un acabat molt fi i a més ens servix després per a fer crema i altres postres. Quedaran perfectes també amb nata muntada o trufa.

Llegeix més...

Altres