Farmàcia de guardia

Sense events

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

La nostra cuina (4): Arròs caldós

La nostra cuina (4): Arròs caldós

08 Març 2012

L'arròs caldós és un dels nostres clàssics. En si mateix reunix gran part de les qualitats de la nostra dieta mediterrània, és a dir, que el cuinem amb un poc d'oli d'oliva, que mesclem verdures, un poc de carn i arròs, aconseguint una dosi molt apropiada de vitamines, proteïnes, hidrats de carboni i poc greix, per a rematar-lo tot, està boníssim. Així que ja sense més, la recepta.

Llegeix més...

La nostra cuina (3): Rollitos d'anís i mistela

La nostra cuina (3): Rollitos d'anís i mistela

26 Febrer 2012

Este tipus de dolços entra dins de la rebosteria més tradicional de Puçol, com el sachí, el coco, els ametlats i els rosegons. Eren molt populars perquè es feien en moltes cases per a les festes i celebracions, i com els ingredients que s'utilitzen per a confeccionar-los no eren molt cars —farina, ous, sucre, oli— eren molt populars i tenien molta acceptació.

Llegeix més...

La nostra cuina (2): L'olla de carn

La nostra cuina (2): L'olla de carn

19 Febrer 2012

L'olla de carn és un plat típicament hivernal, ja que el seu gran contingut calòric ajuda a combatre les inclemències del temps. Quan la vida es feia més a l'aire lliure i es treballava més en el camp, eixos plats ajudaven a combatre el fred, encara que hui en dia ja no cal tant d'aportació calòrica perquè les condicions de vida actuals han millorat. Així i tot és un plat que agrada molt.

Llegeix més...

La nostra cuina (1): Potatge de cigrons

La nostra cuina (1): Potatge de cigrons

13 Febrer 2012

Comencem este nou camí, amb el propòsit de recuperar la nostra més arrelada tradició culinària, buscant en les nostres arrels mediterrànies la fórmula més tradicional de preparar els nostres plats. La nostra primera recomanació és un plat propi de l'hivern i molt nutritiu: potatge de cigrons.

Llegeix més...

La nostra cuina: una nova secció de receptes de cuina tradicionals per a fomentar la dieta mediterrània

La nostra cuina: una nova secció de receptes de cuina tradicionals per a fomentar la dieta mediterrània

13 Febrer 2012

Des del 13 de febrer, la web municipal s'enriquix amb una secció molt apetitosa: plats de menjar típics valencians. Charo Palamós, una veïna de Puçol, està disposada a compartir els seus secrets de cuina via web amb l'objecte de no perdre la tradició culinària i animar a altres persones a col·laborar en un projecte per a fomentar la dieta mediterrània.

Llegeix més...

Altres