Farmàcia de guardia

Dijous 27
Marta Albiach

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

La nostra cuina (33): Tronc de Nadal

04 Gener 2014

Esta és una recepta molt nadalenca, encara que un poc laboriosa. Per un costat tenim el bescuit o plantilla (com l'anomenem ací) que ens servirà de base. El farcit serà de la teua elecció, en este cas jo he utilitzat nata, i per a la decoració necessitem xocolate foundant. Així que, anem per parts, primer els ingredients.

Llegeix més...

La nostra cuina (32): Patatitas amb rovellons

30 Novembre 2013

Esta tardor tan rara que estem tenint havia retardat un poca l'arribada dels bolets en general i dels rovellons en particular. Els bolets són un verdader menjar, i es cuinen de mil maneres distintes. Esta setmana passada vaig trobar rovellons en el mercat a molt bon preu, així que vaig comprar prou i els vaig cuinar de forma diferent.

Llegeix més...

La nostra cuina (30): Arròs amb sépia i carxofes

La nostra cuina (30): Arròs amb sépia i carxofes

31 Juliol 2013

A l'estiu, ningú vol trobar-se amb un plat d'olla o sopa a l'hora de menjar, per això, després d'un bany refrescant en la platja, el millor és preparar un plat lleuger i sa, compost pel millor del mar mediterrani i els menjars més rics dels nostres horts. Ací va l'arròs amb sépia i carxofes:

Llegeix més...

La nostra cuina (29): Arròs del senyoret

La nostra cuina (29): Arròs del senyoret

25 Juliol 2013

València és la mare dels arrossos i no hi ha plat d'arròs més atenció que l'arròs del senyoret. La gràcia d'este plat acompanyat d'allioli és que tant el peix com el marisc ja estan pelats i llestos per a menjar. Si tu també vols disfrutar d'este menjar, apunta la següent recepta per a sis o huit persones:

Llegeix més...

Altres