e-Sports València dóna la benvinguda a l'estiu en l'Espai Jove

Un mes més, l'associació e-Sports València fa el seu esdeveniment mensual en l'Espai Jove. Amb els esports com a tema central, el divendres 10 de juny es realitzaran tornejos d'Hearthstone, Clash Royale i Mario Kart. A més, comptaran amb l'equip professional d'Hearthstone d'Oh My Game! Bar, de València, per a fer unes xarrades informals sobre este joc de cartes online.

L'Espai Jove de Puçol es torna a omplir de gamers. E-Sports València organitza novament un esdeveniment dedicat als esports electrònics i els seus amants, totalment gratuït. El divendres 10 de juny, s'obriran les portes del local a les 16.30 hores i, fins a les 22.30, podràs disfrutar de tornejos, xarrades i bon rotllo.

Esta vegada, l'associació organitza els ja habituals tornejos d'Hearthstone amb un premi de 20 € en una targeta regal d'Hearthstone. A més, podràs jugar a Clash Royale en el clan de l'associació (esportsvlc) o participar en els tornejos de Mario Kart en WiiU. Per a poder jugar a Hearthstone o Clash Royale, només necessitaràs portar el teu dispositiu portàtil: pot ser un smartphone, un portàtil, una tablet… com et sentes més còmode.

A més de tot açò, e-Sports València portarà a l'equip professional d'Hearthstone d'Oh My Game! Bar, els representants del qual ja van participar en l'esdeveniment de Duels junt amb el foc del passat mes de febrer. Amb ells podràs xarrar sobre Hearthstone, la nova expansió, estratègies, maces i molt més. Sona molt bé no?

Si ja has anat a algun dels esdeveniments d'esta associació, saps el que t'espera però, si és la teua primera vegada, pots veure el que fan en el seu facebook o twitter; estan plens de fotos i vídeos dels esdeveniments.

Facebook: https://www.facebook.com/esportsvalencia/

Twitter: https://twitter.com/eSportsVLC

Teaser Espai Jove: https://www.youtube.com/watch?v=jB4N_wS9oo4

Informa: Victoria Sanchis | Disseny cartell: e-Sports | Fotos: Sabín

457-evento-e-sports-2

25 Maig 2016
FaceBook  Twitter  

Altres