La nostra cuina (22): Crema casolana

La nostra cuina (22): Crema casolana

Esta setmana vos proposem unes postres senzilles i d'èxit assegurat per a tots els públics. L'elaboració de la crema té poc secret, el més important és trobar la textura i fluïdesa que els agrade a tota la família.

La nostra cuina (22): Crema casolana

Ingredients per a la Crema

—1 litre de llet

—6 rovells d'ou

—14 cullerades soperes de sucre (uns 200 gr)

— 4 cullerades soperes de maizena (uns 60 gr)

—La corfa d'1 llima

—1 canella en brut

1041-natillas-3

Elaboració

En un casset posem al foc la llet (menys un got), la corfa de la llima, la canella i el sucre. Mentres esperem que es calent, en un altre casset xicotet posem la resta de la llet i la maizena i ho removem molt bé, evitant que ens queden grums. Llavors afegim els rovells i continuem removent.

Quan la llet comence a bullir, incorporem la mescla que tenim en el casset xicotet. Removem un parell de minuts i ja està.

Per a servir-les buscarem uns bols xicotets, nosaltres li posem sempre una galleta tipus María o de canella, finalitzem empolvorant amb canella mòlta. De

ixem refredar i la posem en el frigorífic.

Trucs

L'elaboració de la crema té poc secret, el més important és trobar la textura i fluïdesa que els agrade a tota la família. Açò s'aconseguix afegint més o menys quantitat de Maizena per litre de llet. A més quantitat de Maizena, més espessa queda la nateta. Jo normalment agarre la mesura exacta que recomana en la caixa i em sol quedar bé.

Si tens algun plat favorit o una recepta tradicional que t'agradaria compartir amb tots en esta pàgina web, pots contactar amb nosaltres en els correus següents:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.lacocinadelamasia.blogspot.com

Escribe: Charo Palamós Durbá

000-nostra_cuina1

1041-natillas-2

 

Altres