Medi ambient, ciència i entreteniment per a tota la familia

El respecte per la naturalesa i la ciència ja formen part d'agenda de Puçol. A més d'anar al cinema o visitar una exposició fotogràfica, des de fa tres anys els veïns d'este municipi poden aprendre ciència de manera amena i divertida. Com és habitual, tots els trimestres es realitza una observació astronòmica en el paratge natural de La Costera. En estes activitats Amadeo Aznar Macías, astrònom de Puçol, acosta el cosmos a xiquets i adults, sempre amb biodiversitat del nostre planeta com a teló de fons.

Dissabte passat, 28 de setembre, 50 persones van gaudir d'una altra xarrada sobre «rareses planetàries», en la qual es van repassar les característiques dels planetes del Sistema Solar i l'extraordinària capacitat de la Terra per a albergar vida.

Les característiques de la nostra atmosfera, la nostra distància al Sol i les pròpies característiques d'este, fan de la Terra un lloc privilegiat en el qual podem viure. Sens dubte, un oasi planetari on la vida és possible. A continuació, es va fer una observació de Júpiter, Saturn i la galàxia d'Andrómeda mitjançant telescopis.

Des de fa tres anys la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Puçol realitza estes i altres activitats a La Costera, amb la coordinació d'Acció Ecologista Agró. Des de llavors, set-centes persones han assistit a estes activitats de divulgació científica.

Informa i fotos: Amadeo Aznar

580-amadeo-en-costera-1

07 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres