Programació d’actes de la setmana cultural entorn del 9 d'octubre, Dia dels Valencians

02 Octubre 2018

Una àmplia programació gratuïta que permetrà als veïns gaudir, en tots els sentits, del Dia dels Valencians. Una setmana per a la promoció i defensa de la cultura valenciana en totes les seues facetes: pintura, literatura, poesia, música, dansa, reivindicacions oficials, teatre, mascletà, jocs infantils… i el lliurament dels premis Som Puçol a una persona i un col·lectiu que han destacat per la seua promoció dels valors humans.

Llegeix més...

El nou equip de Govern de Puçol presenta la nova distribució de regidories a càrrec de Lola Sánchez, Juanjo Manzaneque, Ana Gómez, Mery Cortell y Juan Miguel Bayarri

24 Setembre 2018

Durant el matí del dilluns 24 de setembre, l'alcaldessa Lola Sánchez ha convocat una roda de premsa en companyia de tres regidors del seu nou equip de Govern (Ana Gómez, Juan Miguel Bayarri i Mery Cortell). A la cita només ha faltat el regidor Juanjo Manzaneque perquè es trobava treballant en aquest horari. La trobada ha servit per a atendre les preguntes de diferents mitjans de comunicació i presentar les noves delegacions que cada regidor porta a partir de hui.

Llegeix més...

Del 17 al 22 de setembre, una setmana d'autobús gratuït i un dia de bicicleta per a demostrar que Puçol dóna suport a la mobilitat sostenible

17 Setembre 2018

Dues activitats ha organitzat l'Ajuntament de Puçol per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat: del 17 al 21 de setembre, l'autobús municipal és un servei gratuït per a tots els trajectes entre la platja, el nucli urbà i les urbanitzacions. Com a colofó, el dissabte 22 se celebra una matinal en la plaça del País Valencià, amb activitats lúdiques per a potenciar l'ús de la bicicleta.

Llegeix més...

Programació de les festes populars i patronals de Puçol 2018, del 26 d'agost fins al 9 de setembre

22 Agost 2018

Del 26 d'agost (amb la tradicional romeria al Cabeçol) fins al 9 de setembre (amb l'actuació d'In Vivo), Puçol viu les seues festes populars i patronals, en les quals es combinen actes per a tots els públics, amb la col·laboració de diferents col·lectius i associacions i organitzades per la Confraria Mare de Déu al Peu de la Creu, els Festers de 2018 i l'Ajuntament de Puçol. Estos són tots els actes previstos per a enguany.

Llegeix més...

Estiu Voramar: l'àmplia programació d'estiu per a completar l'oferta d'una platja de bandera… Blava

27 Juny 2018

El 29 de juny comença la programació lúdica, cultural, esportiva, mediambiental i turística organitzada per l'Ajuntament per a l'estiu a la platja de Puçol: una àmplia oferta que inclou concerts, cinema, teatre, carreres populars, esports, exercicis per a mantenir-se en forma i, com a novetat, enguany un correfoc en el passeig marítim… tot això per a completar una oferta estiuenca en la qual no falten l'arena, el sol i el Mediterrani, en una platja amb bandera Blava.

Llegeix més...

Les inscripcions a l’Escola d’Estiu de juliol, que incorpora un servei matinal, són de l'11 al 13 de juny des de la web i els dies 18 i 19 de manera presencial

06 Juny 2018

L'Escola d’Estiu dirigida als estudiants d'infantil i primària de Puçol torna entre els dies 2 i 31 de juliol, de 9 a 13.30 hores, amb 350 places disponibles i una gran novetat: la inclusió d'una escola matinera que, per un import extra, permet triar l'opció de deixar als xiquets i xiquetes des de les 7 del matí. El preu de la inscripció és de 40 euros sense escola matinera i d'un màxim de 60 euros, segons les places, si la inclou. A això caldrà sumar si escau els serveis de menjador que cada alumne utilitze. La matriculació per via telemàtica a esta proposta de la regidoria de Benestar Social s'efectua des de la web municipal de l'11 al 13 de juny, mentre que la modalitat presencial es realitza els dies 18 i 19, de 16.30 a 19.30 hores, en l'Espai Social Martínez Coll.

Llegeix més...

La XI edició de la fira Puçol DeMostra: una aposta pel xicotet i mig comerç local amb actuacions, sortejos, regals i sempre «pròxims a tu»

30 Maig 2018

Des de la inauguració (l'1 de juny a les 19.30 hores) fins a la clausura (el diumenge 3, amb el sorteig de 1.000 euros en xecs regal), la fira comercial Puçol DeMostra oferix un continu mostrari dels productes que els veïns poden trobar en els més de cent comerços d'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol), però també una exhibició a tota hora de gimnàstica, ball, danses, música, animació, karate, ciclisme de sala, jocs infantils… El comerç local mai ha estat més pròxim a tu.

Llegeix més...

Entre el 21 i el 28 de maig, inscriu-te en el curs de monitor de menjador que es porta a terme tres vegades a la setmana, del 4 al 25 de juny

10 Maig 2018

L'Ajuntament de Puçol, a través dels tallers de formació que la Regidoria de Joventut proposa tots els anys, oferta un curs de monitor de menjador de 30 hores que es durà a terme entre el 4 i el 25 de juny. Per a assistir, és necessari inscriure's des de la web municipal del 21 al 28 de maig. Es tracta d'una activitat que, a causa del seu èxit en anteriors edicions, s'ha représ.

Llegeix més...

Puçol Talent: el 18 de maig, anima't a participar en el primer concurs de jóvens talents del pròxim «Divendres a l'Espai»!

03 Maig 2018

Tens algun talent? Vols recitar una poesia, actuar, ballar, cantar, fer màgia… i mostrar-ho als altres, en solitari o en grup? En eixe cas, anima't a participar a Puçol Talent, el Primer Concurs de Jóvens Talents de la localitat que tindrà lloc el divendres 18 de maig, de 17.30 a 20.30 hores, en l'Espai Jove. L’activitat, part de la programació juvenil de Divendres a l’Espai, està dirigida a persones entre els 11 i els 14 anys; la inscripció és gratuïta i la data límit per a apuntar-se és el dia 15.

Llegeix més...

Matrícula per al curs escolar 2018-2019: reunió informativa, jornades de portes obertes en els col·legis i terminis de presentació de sol·licituds

24 abril 2018

Del 17 al 24 de maig està obert el període de presentació de sol·licituds per als nous alumnes d'educació infantil per al pròxim escolar 2018-2019; els alumnes de secundària i batxillerat poden passar a realitzar la inscripció del 17 al 28 de maig. Més informació en la reunió informativa que se celebra el 2 de maig, a les 18 hores, en el Espai Social La Barraca.

Llegeix més...

Fins al 2 de maig, presenta la teua sol.licitud en el programa solidari de cooperació internacional Vacances Solidàries 2018

11 abril 2018

Vols ser cooperant internacional? La Regidoria de Benestar Social ha obert la convocatòria del programa Vacances Solidàries fins al 2 de maig. Per a sol·licitar la participació en l'activitat, és necessari presentar un projecte que incloga dades com l’ONG amb la qual es realitzarà, el plantejament, els objectius, col·lectius socials i la seua localització. En cas de no saber amb quina entitat solidària participar, les persones interessades poden rebre orientació respecte d'això des de la web xtupuçol.es i el número 650 858 151.

Llegeix més...

L'ecoparc mòbil visita la platja de Puçol del 9 a l'11 d'abril, de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, per a mostrar què és i com s'utilitza

05 abril 2018

L'ecoparc mòbil de l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (Emtre) visita la platja de Puçol del dilluns 9 al dimecres 11 d'abril. L'activitat, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, forma part d'una campanya que recorre els municipis que formen part de l'entitat destinada a ensenyar als veïns què és un ecoparc, així com els seus usos i els beneficis d'utilitzar-lo.

Llegeix més...

La Conselleria d'Educació rectifica el seu últim comunicat i mantindrà 3 aules per a alumnes de 4 anys el pròxim curs en el col•legi d'educació infantil La Milotxa de Puçol

26 Març 2018

Després de les manifestacions, cadena humana, comunicats i arreplega de firmes dutes a terme pel col·legi públic La Milotxa durant els dies 22, 23, 24 i 25 de març, i després d'estudiar les al·legacions presentades pel centre, el dilluns 26 de març set representants del col·legi s'han reunit en la Conselleria d'Educació i han rebut la confirmació oficial de què La Milotxa mantindrà les 3 aules de 4 anys el pròxim curs, tal com té en l'actualitat.

Llegeix més...

Programa d'actes dels 30 anys de la Junta Local Fallera de Puçol

12 Març 2018

La Junta Local Fallera de Puçol celebra enguany el seu 30 aniversari com a formació en la direcció del món faller de la població, 30 anys submergida en continus canvis que perseguixen com a objectiu la coordinació de les 6 falles de la població i l'organització d'actes conjunts que ja venen prenent el caràcter de tradició en el nostre poble.

Llegeix més...

Del 2 a l'11 de març, activitats a favor de la igualtat entre dones i homes durant la Setmana de la Dona de 2018 a Puçol

26 Febrer 2018

La Setmana de la Dona de Puçol oferix entre els dies 2 i 11 de març multitud d'activitats, moltes d'elles gratuïtes, amb tallers, música, cine, teatre, dansa, exposicions i espectacles. A més, el dia de la Dona, 8 de març, té lloc una concentració en la Plaça de l'Ajuntament per a desplaçar-se amb autobús a la manifestació amb motiu d'esta data a València. La programació es clausura amb la marxa per la dona, dirigida a tota la família, a benefici de la lluita contra el càncer.

Llegeix més...

Inscripcions a la marxa de la dona de l'11 de març a favor de la investigació i la lluita contra el càncer, fins el 6 de març

31 Gener 2018

La Marxa per la Dona 2018, a benefici de la lluita contra el càncer, se celebrarà el pròxim diumenge 11 de març. Les inscripcions comencen l'1 de febrer i acabaran el 6 de març, període en què les persones interessades podran apuntar-se per mitjà del pagament de 5 euros per via telemàtica, des de la web municipal; o, presencialment durant els dimarts, dijous i divendres, en l'edifici de Benestar Social, on es realitzarà únicament amb targeta. La recaptació es destinarà íntegrament a INCLIVA, que es dedica a la investigació del càncer en dones menors de 35 anys.

Llegeix més...

Els primers veïns ja han aportat les seues fotos per al llibre «Puçol en la memòria, volum 2»: i les teues?

24 Novembre 2017

A l'octubre, el president Jorge Rodríguez va confirmar la subvenció de la Diputació de València per al volum 2 de Puçol en la memòria. Des de mitjans de novembre, el mateix equip que va traure avant entre 2014 i 2015 el primer llibre ja treballa desinteressadament en el nou projecte, per al qual és fonamental la col·laboració de tots els veïns: fins al 19 de gener tens de termini per a portar al Departament de Comunicació les teues fotos realitzades entre 1960 i 2000, que seran escanejades i una selecció apareixerà en este volum 2.

Llegeix més...

Altres