Farmàcia de guardia

Dimarts 28
Javier Ferreres

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

Fins al 2 de maig, presenta la teua sol.licitud en el programa solidari de cooperació internacional Vacances Solidàries 2018

Vols ser cooperant internacional? La Regidoria de Benestar Social ha obert la convocatòria del programa Vacances Solidàries fins al 2 de maig. Per a sol·licitar la participació en l'activitat, és necessari presentar un projecte que incloga dades com l’ONG amb la qual es realitzarà, el plantejament, els objectius, col·lectius socials i la seua localització. En cas de no saber amb quina entitat solidària participar, les persones interessades poden rebre orientació respecte d'això des de la web xtupuçol.es i el número 650 858 151.

La convocatòria al programa de cooperació Vacances Solidàries roman oberta fins al dimecres 2 de maig.La subvenció que destina l'Ajuntament per als voluntaris, amb una quantia màxima de 1.000 euros, cobrix una borsa de viatge i gastos de manteniment durant l'estada del voluntari en la seua destinació.

Com a pas previ per a accedir a les ajudes, cada voluntari haurà de posar-se en contacte amb l’ONG que gestiona el projecte concret del seu interés, rebre formació aplicada a la seua col·laboració en tal projecte i desenvolupar un programa de voluntariat social en el municipi de Puçol de 100 hores d'extensió aplicat a algun dels programes i serveis de l'Àrea de Benestar Social.

«Cal conéixer el nostre entorn abans de dur a terme cooperació internacional, per la qual cosa és necessari realitzar unes hores de voluntariat a escala local», assenyala Mar Mazo, responsable de la dita regidoria.

A l'hora de valorar els projectes, es tindran en compte qüestions com l'edat, la rellevància social del contingut del voluntariat a realitzar durant les vacances solidàries i la realització d'un voluntariat acreditable. En una segona fase, s'entrevistarà personalment als candidats preseleccionats.

En cas de no tindre clara amb què ONG participar, les persones interessades poden rebre orientació en funció dels seus interessos des de la web xtupuçol.es i el número 650 858 151. No perdes esta oportunitat de realitzar un voluntariat i viure una experiència inoblidable!

Informa: Nicolás D'Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

logo pdf Bases Vacances Solidàries 2018 

244-voluntarios-cooperacion-3

11 abril 2018
FaceBook  Twitter  

Altres