Farmàcia de guardia

Dilluns 25
María Gil Tomás

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

Matrícula per al curs escolar 2018-2019: reunió informativa, jornades de portes obertes en els col·legis i terminis de presentació de sol·licituds

Del 17 al 24 de maig està obert el període de presentació de sol·licituds per als nous alumnes d'educació infantil per al pròxim escolar 2018-2019; els alumnes de secundària i batxillerat poden passar a realitzar la inscripció del 17 al 28 de maig. Més informació en la reunió informativa que se celebra el 2 de maig, a les 18 hores, en el Espai Social La Barraca.

Tots els dubtes que tingues sobre la matrícula per al pròxim curs escolar pots resoldre-les en la reunió informativa que se celebra el dimecres 2 de maig en La Barraca, amb la presència de representants de la Regidoria d'Educació, l'Ajuntament de Puçol i els directors dels diferents col·legis públics i concertats de la població.

A partir del 8 de maig els diferents col·legis de la població celebren jornades de portes obertes perquè pugues conèixer millor les seues instal·lacions i la seua forma de treballar. A més, en el següent enllaç tens la informació de la Conselleria:

300-logo-conselleria Informació matrícula escolar curs 2018-19

 

Informa: Sabín Cartel: Sento Pascual

 

 

24 abril 2018
FaceBook  Twitter  

Altres