Farmàcia de guardia

Dimecres 17
Marta Albiach

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

Puçol Talent: el 18 de maig, anima't a participar en el primer concurs de jóvens talents del pròxim «Divendres a l'Espai»!

Tens algun talent? Vols recitar una poesia, actuar, ballar, cantar, fer màgia… i mostrar-ho als altres, en solitari o en grup? En eixe cas, anima't a participar a Puçol Talent, el Primer Concurs de Jóvens Talents de la localitat que tindrà lloc el divendres 18 de maig, de 17.30 a 20.30 hores, en l'Espai Jove. L’activitat, part de la programació juvenil de Divendres a l’Espai, està dirigida a persones entre els 11 i els 14 anys; la inscripció és gratuïta i la data límit per a apuntar-se és el dia 15.

S'admetrà l'exhibició de qualsevol modalitat o especialitat en les categories de ball, cant, imitació, instruments, màgia o qualsevol disciplina que els i les jóvens que participen consideren interessant mostrar. Està permés l'ús d'elements per a crear una actuació original i atractiva, sempre que no desbaraten o embruten l'escenari.

La inscripció serà gratuïta i les persones interessades podran apuntar-se de forma individual o en grup en este últim cas, amb un màxim de 6 participants—. L'organització de l'esdeveniment repartirà pels col·legis i l'institut el full informatiu i les inscripcions al concurs, que s'arreplegaran en els centres corresponents la setmana del 14 de maig. Els requeriments addicionals s'avisaran amb antelació i hauran d'estar especificats en la fitxa d'inscripció.

Els i les integrants del Grup Adolescent de l'Escola Municipal de Teatre presentaran el concurs. A més, el jurat estarà format per xiquets i xiquetes que han aconseguit certa notorietat en les seues jóvens carreres.

El dia de l'actuació, divendres 18 de maig, les persones inscrites hauran d'estar una hora abansde les exhibicions, que començaran a partir de les 17.30 hores, per a preparar-se.

L'espectacle el creen jóvens per a una audiència també jove, per la qual cosa les persones adultes —siguen mares, pares o qualsevol altre familiar— no podran assistir com a públic. L'objectiu és la creació d'un espai de confiança on se senten amb la comoditat necessària per a defendre les seues actuacions.

Per descomptat, no faltarà una entrega de premis: el primer premi consistirà en un regal acompanyat d'un diploma. També es repartirà un diploma com segon i tercer premi, mentre que el premi del públic —que es votarà en la sala— també inclourà un regal junt amb el diploma.

El concurs forma part de Divendres a l'Espai, el programa d'activitats proposades des de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament perquè assistisquen, s'organitzen i disfruten els mateixos jóvens. Com sempre, en tot moment estaran supervisats per un grup de monitors de la població especialitzats en la dinamització d'este tipus d'esdeveniments.

«Entre les activitats mensuals dels Divendres a l'Espai i les sessions dels tallers que també es posen a la seua disposició, els jóvens disposaran d'una oferta en què els temes relacionats amb noves tecnologies es combinaran amb oportunitats d'oci», indica Xavier Alcácer, regidor de Joventut.

Estigues pendent, perquè a poc a poc se n'aniran anunciant les inscripcions als pròxims tallers i les següents propostes de Divendres a l'Espai. Si t'interessa fer algun suggeriment, posa't en contacte amb la Regidoria de Joventut o visita el departament, situat en la Casa del Bou.

Informa: Nicolás D'Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

286-jovenes-talentos-en-espai-3

03 Maig 2018
FaceBook  Twitter  

Altres