Farmàcia de guardia

Dimecres 17
Marta Albiach

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

Les inscripcions a l’Escola d’Estiu de juliol, que incorpora un servei matinal, són de l'11 al 13 de juny des de la web i els dies 18 i 19 de manera presencial

L'Escola d’Estiu dirigida als estudiants d'infantil i primària de Puçol torna entre els dies 2 i 31 de juliol, de 9 a 13.30 hores, amb 350 places disponibles i una gran novetat: la inclusió d'una escola matinera que, per un import extra, permet triar l'opció de deixar als xiquets i xiquetes des de les 7 del matí. El preu de la inscripció és de 40 euros sense escola matinera i d'un màxim de 60 euros, segons les places, si la inclou. A això caldrà sumar si escau els serveis de menjador que cada alumne utilitze. La matriculació per via telemàtica a esta proposta de la regidoria de Benestar Social s'efectua des de la web municipal de l'11 al 13 de juny, mentre que la modalitat presencial es realitza els dies 18 i 19, de 16.30 a 19.30 hores, en l'Espai Social Martínez Coll.

«S'incorpora com a novetat l'escola matinera, ja que n'hi havia certa demanda per part de mares i pares», indica Mar Mazo, regidora de Benestar Social. El preu màxim del servei estival amb este afegit, segons les places, és de 60 euros i no hi ha possibilitat de contractar per quinzena ni dies solts. L'horari de l'escolamatinera és de 7 a 9 del matí i s'oferix sempre que hi haja un mínim de 12 interessats.

Quant a la possibilitat de sol·licitar menjador, el preu màxim segons les places és de 120 euros durant 22 dies. Es pot gaudir del servei per quinzena —del 2 al 13 de juliol o del 16 al 31 de juliol—, però no es pot contractar per dies solts. El seu horari és de 13.30 a 15 hores i es proposa sempre que hi haja un mínim de 25 comensals. D'aquesta manera, «les famílies que ho necessiten disposaran durant juliol d'un servei que podrà estendre's de 7 a 15 hores».

Les activitats es realitzen en els col·legis Jaume I i Luis Vives entre el 2 i el 31 de juliol, una cosa que ajuda a conciliar la vida familiar i laboral de les famílies dels i les estudiants. Concretament, el primer centre educatiu acull l'escolamatinera, el servei de menjador i a l'alumnat d'infantil, mentre que el segon reunix al grup d'estudiants de primària.

La regidora agraïx «la disposició del director del Jaume I, que no tenia previst la celebració del programa en el centre». Això es deu a «la incorporació d'una aula de 2 a 3 anys en el col·legi infantil La Milotxa, una cosa que implica una sèrie d'obres i adequació que es produiran durant juliol. La seguretat dels xiquets no estava garantida amb l'entrada i eixida de camions, així com amb talls d'aigua i llum, de manera que les activitats s'han traslladat a l'escola de primària», indica. La seua disponibilitat permet que «els més xicotets puguen gaudir de l'Escola d’Estiu, una cosa pel que vull donar les gràcies a la directiva públicament».

En total, hi ha 350 places dirigides a xiquets i xiquetes empadronats a Puçol que cursen des de primer d'educació infantil fins a sisé de primària. 250 d'estes places se sol·liciten a través de la web municipal i, les altres 100, de manera presencial en l'Espai Social Martínez Coll.

Per a efectuar l'opció digital, és necessari realitzar la inscripció de l'11 al 13 de juny —tots dos dies inclosos— i entregar la documentació requerida fins a les 14 hores del 14 de juny en l'edifici de Benestar Social, situat en l'antiga estació de Renfe.

La recollida d'autoliquidacions i fulls d'inscripció, i lliurament de preinscripcions omplides, té lloc els dies 18 i 19 de juny, de 16.30 a 19.30 hores, en l’Espai Social Martínez Coll en el cas de la modalitat presencial. S'accepta un màxim de tres exemplars per persona. El pagament es realitza en el banc amb la presentació de l'autoliquidació.

Així mateix, s'entrega el full d'inscripció emplenat i signat i el comprovant del pagament segellat pel banc en l'Espai Social Martínez Coll, com a màxim, el 20 de juny, entre les 14.30 i les 19.30 hores.

Tot això per a 350 alumnes que gaudiran d’un mes ple de propostes divertides, la millor manera de combatre la calor.

Informa: Nicolás D’Opazo Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

sede electronica 1

417-actividades-escola-2017-4

06 Juny 2018
FaceBook  Twitter  

Altres