Els xiquets de l’escola d’estiu aprenen com ens afecta el canvi climàtic

18 Juliol 2018

El matí del 18 de juliol s'han dut a terme diversos tallers a la platja de Puçol per a conscienciar als més xicotets dels problemes del canvi climàtic i la contaminació, organitzats per la Diputació de València amb la col·laboració de la regidoria de benestar social i medi ambient de l'Ajuntament de Puçol. Han comptat amb la participació de xiquets de Puçol, Quartell, Faura i Sagunt.

Llegeix més...

El campus de tennis i pàdel fusiona l'ensenyament de l'anglés amb l'esport

17 Juliol 2018

El campus d'estiu de tennis i pàdel compta amb 72 alumnes, encara que aquesta xifra pot variar, ja que les inscripcions són setmanals. Es desenvolupen tres activitats principals: tennis, pàdel i classes d'anglés, encara que els xiquets que es queden en l'horari de vesprada ho combinen fent els deures o amb altres jocs com a futbol, handbol, bàsquet, o baló presoner.

Llegeix més...

Noves bases del Programa d'Ajudes al Lloguer d'Habitatges i al Lloguer per a Joves

12 Juliol 2018

La Conselleria va publicar el passat 28 de juny les noves bases reguladores del Programa d'Ajudes al Lloguer d'Habitatges i del Programa d'Ajudes al Lloguer per a Joves.

El Departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Puçol ha establit un horari d'informació per als nostres veïns i veïnes de dilluns a divendres de 10 a 12 hores en les dependències d'aquest departament. En principi, no és necessari cita prèvia, no obstant això, si hi haguera molta acumulació s'establiria. El termini màxim de presentació és el 6 d'agost, per la qual cosa és recomanable realitzar les gestions el més prompte possible.  

Podeu consultar les bases en el pdf adjunt:

logo pdf Noves bases reguladores

 

Informa: Ajuntament de Puçol | Fotos: Mario López

Nova subvenció per a la inserció laboral en el barri del Vallet

11 Juliol 2018

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit de nou a l'Ajuntament de Puçol la subvenció dirigida al desenvolupament d'itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d'exclusió social per a l'any 2018 per al barri del Vallet. El projecte presentat pel consistori, per part de la regidoria de Benestar Social, per al citat barri demostra que ha sigut i és un projecte seriós i sòlid, una cosa que es constata en els resultats fets públics a la fi de 2017.

Llegeix més...

El 2 de setembre, concentració solidària de talladors de pernil per a la lluita contra el càncer

10 Juliol 2018

La primera concentració solidària de talladors de pernil de Puçol tindrà lloc el 2 de setembre, dins de la programació de les festes patronals i populars del municipi, a la plaça del País Valencià. L'esdeveniment, en el qual participen 18 professionals del pernil, comptarà amb variades activitats des de les 10 del matí fins a les 3 de la vesprada. Tots els diners que es recapten en la jornada es destinaran a l'associació local contra el càncer. Hi ha diverses maneres de contribuir a la causa.

Llegeix més...

Vés-hi amb autobús als partits de lliga del València CF amb la Penya Valencianista de Puçol

06 Juliol 2018

La Penya Valencianista de Puçol, junt amb l'Agrupació de Penyes Valencianistes, està posant en marxa un servei perquè els aficionats i aficionades municipals al València CF puguen anar en bus a l'estadi de Mestalla durant els 19 partits de lliga. Existix l'opció de comprar un bo de 60 euros, que és transferible, o anar a partits solts per 5 euros. Per a dur a terme la iniciativa, necessiten fer un mínim de 35 bons. Aprofita esta oportunitat!

Llegeix més...

Mesures preventives davant el primer albirament d'una medusa de l'espècie caravel.la portuguesa a la platja de Puçol

06 Juliol 2018

El mes d'abril, els albiraments puntuals d'una espècie de medusa, la caravel·la portuguesa, en el Mediterrani van començar a produir-se en el sud de la Comunitat Valenciana i han anat repetint-se de forma esporàdica en sentit nord. Des de l'1 de juliol es van prendre mesures preventives a la platja de Puçol: bandera groga i bandera de precaució per meduses. Dimecres passat 4 de juliol, lamentablement, va haver-hi un incident amb una caravel·la portuguesa i es va activar immediatament el protocol de seguretat. La normalitat a la nostra platja ha tornat, però les mesures preventives continuaran en marxa uns dies.

Llegeix més...

Dotze mesos d'experiència laboral a l'Ajuntament gràcies al Fons Social Europeu

06 Juliol 2018

L'Ajuntament de Puçol ha contractat durante 12 mesos a 6 veïns de Puçol que donaran suport als departaments als quals han sigut assignats gràcies a dos plans destinats a menors de 30 anys i aturats. El programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones joves per entitats locals (EMPUJU) i el programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals (EMCUJU) estan cofinançadues pel Fons Social Europeu.

Llegeix més...

El Club Futbol Sala Puçol acaba la temporada amb grans èxits i l'ascens de l'equip sènior

06 Juliol 2018

El Club Futbol Sala Puçol continua creixent i collint èxits. Esta temporada ha tingut 14 equips competint, inclòs l'equip femení, que ha quedat subcampió en jocs esportius. El cadet A va aconseguir ser campió en la seua lliga i un dels nostres tres benjamins, el benjamí B, va ser obsequiat amb el premi a l'esportivitat. L'equip sènior, després de molts esforços, ha aconseguit ascendir a tercera divisió.

Llegeix més...

Xarrada sobre control de plagues en l'Espai Jove el 10 de juliol

05 Juliol 2018

L'Oficina Agrícola Municipal oferix una xarrada informativa sobre el control integrat de les plagues sense alteració de l'ecosistema el dimarts 10 de juliol a les 16.30 hores en l'Espai Jove. La reunió, d'especial interés per al sector agrícola de la localitat, està oberta a tots els veïns i veïnes de Puçol.

Llegeix més...

El dilluns 9 de juliol, sol.licita participar en els llocs vacants d'ocupació agrària

05 Juliol 2018

El programa d'ocupació agrària de Puçol encara compta amb llocs vacants per a agost i setembre. Les persones de Puçol interessades que hagen treballat almenys 3 mesos en l'últim any en el Sistema Especial Agrari de la Seguretat Social poden sol·licitar la seua participació en el programa. Per a això, han de presentar-se amb els documents necessaris el dilluns 9 de juliol, de 8.30 a 14.30 hores, en l'Agència de Col·locació situada al carrer La Costera, 9.

Llegeix més...

La platja de Puçol, un lloc segur amb l'equip de salvament i socorrisme

05 Juliol 2018

Un equip format per 11 professionals s'ocupa de la seguretat del bany a la platja de Puçol durant l'estiu, d'11 a 20 hores. Hi ha 6 efectius especialitzats en el socorrisme i 2 a càrrec de la zona adaptada per a persones amb discapacitat; una infermera; un patró professional de rescat, que conduïx l'embarcació; i un conductor d'ambulàncies, encara que tot el grup està preparat per a prestar auxili. Com en anys anteriors, el servei de socorristes està adjudicat a Valenciana de l'Esport i Salut (VADEPSA).

Llegeix més...

Altres