Telefona al 016 al primer senyal de maltractaments: la teua telefonada no deixa cap rastre

22 Juny 2017

La regidoria de Benestar Social recorda que cal fer arribar a tots el missatge enviat per la Delegació del Govern per a la Violència de Gènere: ja està eliminat el rastre de les telefonades al 016 en els terminals mòbils per a dones víctimes de violència de gènere, per a aconseguir-ho s'han implementat de manera automàtica en alguns models de telèfons intel·ligents i per mitjà d'actualitzacions de programació en altres models.

Llegeix més...

Puçol promociona les seues virtuts turístiques en el Teatre Principal de València

22 Juny 2017

Durant els dies 21, 22 i 23 de juny, Puçol ocupa l'Oficina de Turisme situada el carrer Poeta Querol de València, junt amb el Teatre Principal. L'objectiu és oferir informació de la platja, la muntanya, la gastronomia i la resta d'atractius que oferix la població de cara al turista. Encara que la bandera blava és el principal reclam a l'estiu, la zona humida de la Marjal dels Moros i el paratge natural municipal la Costera també són alternatives atractives per al descans i l'aventura.

Llegeix més...

L'alcaldessa Lola Sánchez planteja a Ximo Puig els grans problemes urbanístics de Puçol

22 Juny 2017

El dimecres 21 de juny, l'alcaldessa Lola Sánchez va realitzar la seua primera visita oficial al Palau de la Generalitat, per a una reunió amb el president Ximo Puig en la que va estar acompanyada per la regidora d'Urbanisme, Ana Gómez. Junts van parlar d'algunes reivindicacions històriques de Puçol, des del carril bici, a l'enllaç amb el metro a Rafelbunyol, passant per evitar les inundacions enfront del quarter i la il·luminació del Camí La Mar. El president va prendre bona nota de totes, encara que hi ha algunes que són prioritàries i es començarà a treballar en eixos projectes com més prompte millor.

Llegeix més...

L'equip de govern de l'Ajuntament de Puçol se suma a l'alerta feminista del 19-J

19 Juny 2017

En el que portem d'any són més de 60 les dones assassinades per la violència masclista que també s'ha portat per davant la vida de 6 criatures. Considerem que la violència masclista és una qüestió d'estat, que ens afecta a la meitat de la població, i que té una causa estructural que és la desigualtat entre dones i homes, en l’eradicació de la qual s'han de comprometre tots els recursos que siguen necessaris, com es va exigir en el Pacte d'Estat reclamat a 7N als carrers de Madrid.

Llegeix més...

La UD Puçol tanca la temporada amb detalls per a tots

19 Juny 2017

Per segon any, la Unió Esportiva Puçol ha apostat per la casa, per gent del planter, i el seu balanç en esta temporada no pot ser més positiu: el primer equip ha estat lluitant fins a última hora per arribar la promoció d'ascens i els resultats esportius de l'escola han sigut notables, encara que l'aspecte humà és el prioritari i per a este club, ara com ara, l'important és disfrutar jugant a qualsevol edat.

Llegeix més...

Per primera vegada, La Milotxa organitza un acte de fi de curs per a pares

19 Juny 2017

El divendres 16 de juny es va celebrar el sopar de fi de curs en el col·legi públic d'educació infantil La Milotxa, amb assistència de 360 pares, a més de la regidora d'Educació Mery Cortell i l'alcaldessa Lola Sánchez. Va ser un acte de convivència senzill, amb abundants xarrades entre tots, un poc de música i molt prompte a casa, l'important era sopar i despedir un curs intens.

Llegeix més...

Sofía Carolina Pérez i Ana Sofía Tarazona, a la final autonòmica de gimnàstica rítmica

13 Juny 2017

El diumenge 11 de juny es va disputar a Alboraya la fase provincial del Trofeu Federació de Gimnàstica Rítmica, on dos jovens del Club de Gimnàstica Rítmica Puçol van aconseguir el passe a la final autonòmica: Ana Sofía Tarazona va obtindre el tercer lloc en la categoria infantil i el passe directe a l'autonòmic; d'altra banda, la seua companya Sofía Carolina Pérez, en categoria cadet, també obtenia la classificació directa al quedar en sexta posició.

Llegeix més...

Des del 10 de juny, Lola Sánchez és la nova alcaldessa de Puçol

12 Juny 2017

En una sala d'actes abarrotada, la socialista Lola Sánchez ha sigut triada nova alcaldessa de Puçol amb els vots favorables de PSOE, Compromís, Esquerra Unida i Pavalur, mentres que Ciudadanos i Partit Popular s'han votat a si mateixos, i el representant d'Ara Puçol no ha estat presente en el ple extraordinari celebrat el dissabte 10 de juny a les 12 hores.

Llegeix més...

Finalitzen les obres de la plaça Joan de Ribera

12 Juny 2017

El divendres 9 de juny van finalitzar les obres en la plaça Joan de Ribera, realitzades per Vialobra per un import de 25.700 euros, subvencionats íntegrament per la Diputació de València a través del Pla Provincial d'Obres i Serveis Municipals. La remodelació es va sol·licitar el passat any, va començar el 2 de maig i era necessari actuar perquè les arrels d'alguns arbres havien deteriorat diversos murets de contenció, per a evitar accidents la plaça va estar vallada mentres es dissenyava el nou projecte.

Llegeix més...

The Room Barber Shop: la millor botiga de la fira comercial va ser també la més solidària

09 Juny 2017

El dijous 8 de juny, en La Barraca, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) va realitzar el sorteig dels deu xecs premiats amb cent euros cada u, sorteig que es va ajornar el cap de setmana anterior perquè la pluja va obligar a suspendre els actes de l'últim dia de la fira comercial Puçol DeMostra. Com a novetat, l'associació també va entregar per primera vegada un premi als estands que havien exposat i en esta ocasió va ser per a The Room Barber Shop, una curiosa combinació de perruqueria, caricatures i cerveses la recaptació de la qual va anar íntegrament per a Càritas.

Llegeix més...

Altres