Puçol, pionera a protegir la informació personal dels seus veïns

22 Agost 2017

La Regidoria de Transparència, Protecció de Dades i Administració Electrònica s'ha marcat com a objectiu que Puçol siga un dels primers ajuntaments d'Espanya que s'adeqüe al nou Reglament Europeu de Protecció de Dades. Tots els departaments del consistori s'han implicat en este procés amb la intenció d'oferir major seguretat en el tractament de la informació dels veïns.

Llegeix més...

Aquestes festes, fes canastra en el campionat de bàsquet 3x3 de Puçol

21 Agost 2017

Els amants del basquetbol tenen una cita el pròxim 5 de setembre a la Plaça de la Generalitat, on se celebrarà el campionat de bàsquet 3x3 d'aquestes festes. La inscripció és gratuïta i romandrà oberta fins el 4 de setembre; a més, el Club Basquet Puçol ha animat a la formació d'equips femenins, ja que no s'ha celebrat un partit exclusivament seu en anys anteriors.

Llegeix més...

Puçol recorda les víctimes de Barcelona

18 Agost 2017

Els veïns de Puçol s'han reunit aquest migdia enfront de l'Ajuntament per a guardar tres minuts de silenci en record de les víctimes de l'atemptat terrorista perpetrat ahir a La Rambla de Barcelona. L'alcaldessa, Lola Sánchez, ha condemnat en nom del consistori aquests actes i ha volgut traslladar “solidaritat i afecte” a la ciutadania catalana.

Llegeix més...

A partir de l'11 de setembre, continua formant-te a l'Escola Permanent d'Adults de Puçol

18 Agost 2017

L'Escola Permanent d'Adults (EPA) es prepara per a l'any acadèmic 2017-2018: entre l'11 i el 22 de setembre s'obrirà la matrícula que permetrà inscriure's en la seua oferta de cursos, que començaran el 2 d'octubre. En aquesta ocasió, com a novetat, oferirà preparació per a l'accés a la UNED, tot i que no faltaran classes d'alfabetització, valencià o per a obtindre el graduat en ESO.

Llegeix més...

La fira Gastromediterrani deixa empremta a la platja de Puçol

16 Agost 2017

La platja de Puçol va acollir els dies 11, 12 i 13 d’agost la primera edició de la fira gastronòmica Gastromediterrani, on els assistents van disfrutar de food trucks, un mercat gastronòmic i un mercat artesanal, així com una variada oferta d'activitats entre les quals es trobaven tallers de cuina i concerts. Veïns i turistes van rebre amb gust esta iniciativa, per la qual cosa la Regidoria de Turisme té intenció de continuar en aquesta línia.

Llegeix més...

Puçol es bolca corrent pel Sàhara

16 Agost 2017

La carrera solidària “Puçol corre pel Sàhara” que va organitzar ASOM (Associació per a la Solidaritat amb el Món) divendres passat 11 d'agost a la platja va tenir un gran èxit entre locals i visitants. Aproximadament, 300 inscrits de variades edats i gèneres van participar en aquesta prova popular, la recaptació de la qual està destinada a ajudar als campaments de refugiats en el desert del Sàhara i es distribuirà en projectes de sanitat, cooperació, joventut i esport.

Llegeix més...

L'Ampli dóna la nota el pròxim 19 d'agost en Estiu Voramar

11 Agost 2017

L'associació musicocultural i juvenil Ampli compleix dos dècades! I ho celebra amb tots els luxes, ja que ha preparat un especial XX aniversari en què participaran 5 grups locals que comprendran des del pop fins al metal, passant pel jazz. El pròxim 19 d'agost, des de les 6 de la vesprada fins ben entrada la matinada, no faltarà música per a tots els gustos a la Plaça de la Rosa dels Vents de la platja de Puçol. 

Llegeix més...

Protecció Civil de Puçol inicia una campanya per unes festes lliures d'assetjament sexual i amb un consum responsable d'alcohol

11 Agost 2017

Per a assegurar-se de què tots els veïns de Puçol disfruten d'unes festes màgiques, Protecció Civil ha posat en marxa una campanya destinada a la prevenció del consum d'alcohol i l'assetjament sexual. L'objectiu d'aquesta actuació és conscienciar les famílies i que la ciutadania siga conscient de situacions en què es produïsca violència de gènere.

Llegeix més...

La Falla La Marjal prepara sessions de discomòbil, sopar popular i una cremà a la nostra platja durant Estiu Voramar

10 Agost 2017

Aquest agost, les activitats a la nostra platja no paren: la programació d'Estiu Voramar és prova d'això. La inauguració de la fira Gastromediterrani coincidirà amb la plantà de la Falla La Marjal, una associació que ha preparat una sèrie d'activitats com discomòbils, un soparpopular i la cremà de la seua falla, que faran les delícies de tots els veïns i turistes que decidisquen acostar-se al parc principal de la platja de Puçol.

Llegeix més...

La convocatòria per a treballar en labors agrícoles a Puçol segueix oberta

10 Agost 2017

L'Ajuntament ofereix un contracte dirigit a veïns de Puçol que hagen treballat en 3 mesos de l'últim any en el sistema especial agrari de la seguretat social. Les persones seleccionades s'ocuparan, de l'1 al 30 de setembre, de tasques relacionades amb infraestructures agrícoles com la neteja dels llits dels barrancs o la conversió de séquies de terra a formigó.

Llegeix més...

“Travessant el blau” es consolida com una cita obligatòria per als amants del mar a la platja de Puçol

08 Agost 2017

La segona edició de Travessant el Blau va reunir a la platja de Puçol el passat 5 d'agost a 263 nadadors en les modalitats de 800 i 2.000 metres. L'esdeveniment “va transcórrer sense incidències mèdiques i es va comprovar que el dispositiu de seguretat funcionava correctament”, ha afirmat Sergio Rada, director d’una prova en què han participat més veïns del municipi que l'any anterior.

Llegeix més...

La xarxa Wi-Fi Puçol connecta amb cinc nous punts del municipi

07 Agost 2017

La connexió Wi-Fi pública comprén des d'aquest estiu més zones de Puçol. A partir d'ara, els usuaris tindran cobertura gratuïta durant quatre hores diàries a l'Espai Jove, l'Espai Social La Barraca, la Casa de Cultura, el Poliesportiu Municipal i l'Ajuntament; a més de l'Espai Voramar, on la xarxa està disponible des de l'any passat.

Llegeix més...

Joaquín Navarro, una vida dedicada a la lluita pels drets dels treballadors

07 Agost 2017

L'històric dirigent del sindicat Comissions Obreres (CCOO), Joaquín Navarro, va rebre la Medalla d'Or al Mèrit en el Treball el passat 27 de juliol. Joaquín és veí de Puçol i ha compartit moments de la seua lluita per la millora de la situació dels treballadors; una comesa que li va portar a impulsar la primera vaga del transport de viatgers en 1977 i a veure's obligat a fugir a múltiples països de l'estranger, on no va abandonar els seus ideals. En València es va ocupar de negociar la municipalització de l'Empresa Municipal de Transports i va acabar establint-se en el nostre municipi, on troba a faltar major interés per l'activitat política.

Llegeix més...

El curs d'agricultura ecològica arriba a la seua fi amb una entrega de diplomes

04 Agost 2017

El curs d'agricultura ecològica que va tenir lloc entre febrer i juny d'enguany a Puçol es va clausurar ahir a la Costera amb el repartiment de diplomes als seus 24 inscrits. L'activitat, realitzada en col·laboració amb la Diputació de València, oferia tallers puntuals centrats en temes com la planificació de cultius o el tractament contra plagues als usuaris a qui els havien assignat un hort en el paratge natural municipal, encara que estaven oberts a tots els públics.

Llegeix més...

250 nadadors creuaran les aigües de la platja de Puçol en la segona edició de “Travessant el blau”

04 Agost 2017

Dissabte 5 d'agost, a les 9 del matí, centenars de nadadors solcaran les aigües del mar en la platja de Puçol durant la celebració de la segona edició de “Travessant el blau”, on més de 250 persones es donaran cita a les dues modalitats de nade que estan previstes. Enguany promet un nivell competitiu elevat i es comptarà amb nombroses mesures de seguretat. Fins a les 6 de la vesprada, les inscripcions encara estan obertes!

Llegeix més...

Sofía Zanón aconsegueix la tercera posició en cércol i es classifica quarta en el Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica

03 Agost 2017

El Campionat d'Espanya individual de Gimnàstica Rítmica es va celebrar en el pavelló esportiu Font de Sant Lluís de València els dies 23, 24 i 25 de juny. La gimnasta Sofía Zanón, veïna de Puçol, va deixar empremta amb una intervenció que la va fer mereixedora de la tercera posició en la fase amb cércol i de la quarta posició en la classificació general de Primera Categoria.

Llegeix més...

Altres