L'Escola de Pasqua, entre els dies 3 i el 6 d'abril en el col.legi Bisbe Hervàs

20 Febrer 2018

L'Escola de Pasqua d'enguany té lloc durant els matins dels dies 3, 4, 5 i 6 d'abril en el col·legi Bisbe Hervàs de Puçol. L'alumnat escolaritzat des d'infantil a primària pot disfrutar, entre altres, de tallers de manualitats, teatre i cançons populars. La inscripció per via telemàtica a esta proposta de la regidoria de Benestar Social s'efectua des de la web municipal del 26 al 28 de febrer, mentre que la modalitat presencial es realitza els dies 5 i 6 de març, de 16.30 a 19.30 hores, en l'Espai Social Martínez Coll.

Llegeix més...

L'alumnat dels col.legis públics de Puçol aprén a gestionar les seues emocions i hàbits de vida saludable

19 Febrer 2018

Per tercer any consecutiu, membres de la Fundació TAI estan de visita en els quatre col·legis públics de Puçol perquè els més joves del poble aprenguen formes saludables de relacionar-se amb les altres persones. Els tallers consten de tres mòduls destinats no sols a evitar malalties, sinó a formar-se sobre hàbits de vida saludable. El dijous 15 de febrer, els escolars del col·legi Jaume I van practicar, a través d'una sèrie de dinàmiques com la relaxació, de quina manera identificar i administrar les seues emocions més complicades.

Llegeix més...

Divertix-te en anglés amb Caxton College en el Mercat de Colón

16 Febrer 2018

Els més menuts, junt amb els seus pares, podran viure una experiència educativa lúdica visitant el Mercat de Colón el dissabte 17 de febrer de 12 a 20 hores. Si vols que els teus fills passen una estona divertida en un ambient britànic, on practicar l'anglés, visita la recreació d'un aula que ha organitzat Caxton College sota la temàtica dels Animals de la selva.

Llegeix més...

Obertes les inscripcions als 11 cursos gratuïts de formació laboral i relacions personals

16 Febrer 2018

Els veïns i veïnes de Puçol han assistit el divendres 16 de febrer, en la Casa de Cultura, a la presentació dels cursos i tallers gratuïts de l'Àrea de Benestar Social programats entre març i juliol. Ja poden inscriure's a les 11 propostes centrades en aspectes com la formació bàsica, la inserció social, la comunicació i relacions personals. Els participants podran ampliar les seues oportunitats de trobar treball amb cursos com el de gestió comercial de vendes i créixer en l’àmbit personal, o amb tallers com el de dansateràpia.

Llegeix més...

Els alumnes de American School construeixen una cadena de gestos per a la campanya «Kindness Challenge»

16 Febrer 2018

Els alumnes de primària de American School of València han completat el «repte de l'amabilitat» o Kindness Challenge, una acció que els ha ajudat a entendre el poder transformador de l'amabilitat en les relacions personals. La campanya ha combinat un repte visual (crear una cadena amb tires que contenen testimoniatges dels alumnes) amb activitats de lectura i escriptura amb les seues professores i amb les orientadores de Elementary School.

Llegeix més...

Demà divendres, 16 de febrer, es presenten els nous tallers i cursos de l'Àrea de Benestar Social

15 Febrer 2018

Cada trimestre, l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Puçol ofereix una sèrie de cursos i tallers gratuïts, dirigits a dones i homes de qualsevol edat i agrupats segons la durada de cada proposta, sempre amb l'objectiu d'afavorir la inserció soci laboral i les relacions entre el veïnat. Les propostes de març a juliol es presenten el divendres, 16 de febrer, a les 9.30 hores, en la Casa de Cultura i en este mateix acte s'obri el període d'inscripció.

Llegeix més...

Divertix-te els divendres en l'Espai Jove… i no et perdes el taller de construcció de robots!

14 Febrer 2018

Tornen els Divendres a l'Espai a Puçol, un programa d'activitats que els joves podran disfrutar un divendres al mes en l'Espai Jove. El dia 23 de febrer es reprén una proposta que va tindre molt d'èxit en Nadal, la escape room, acompanyada de ping-pong, futbolí i campionats de Wii. A més, del 19 al 26 de febrer es realitzen les inscripcions per al taller gratuït de construcció de robots i màquines simples que es desenvolupa en el mateix espai els dies 2 i 23 de març.

Llegeix més...

Fins el dia 22, inscriu-te en el curs de soldador d'alumini per a persones en desocupació

13 Febrer 2018

El curs de soldador d'alumini, dirigit a veïns desocupats de Puçol, comença el 26 de febrer i compta amb 10 places que s'ocuparan en funció de l'adequació del perfil professional i la situació sociofamiliar. El període d'inscripció acaba el dia 22, les classes són gratuïtes i la sol·licitud es realitza de 8 a 14.30 hores en l'Espai Social Martínez Coll. L'alumnat únicament paga i es queda amb la màscara de soldador. La professió compta amb bones perspectives d'ocupació en acabar el curs.

Llegeix més...

La taula de participació ciutadana orienta sobre l'actuació en el nucli antic

13 Febrer 2018

El divendres 9 de febrer es va dur a terme una taula de participació ciutadana a les 19 hores, en el Sindicat Agrícola, amb l'objectiu que els veïns del nucli antic de Puçol expressaren les seues propostes sobre com els agradaria que fóra la zona. Els assistents es van distribuir entre les taules habilitades de mobilitat, urbanisme, i economia i comerç, en les que van plantejar problemes als tècnics presents i es va opinar sobre les solucions. A partir del 15 de febrer, s'obri una nova enquesta online per a opinar sobre els diferents suggeriments arreplegats, i durant març es realitza un acte per a informar públicament dels resultats obtinguts.

Llegeix més...

Acció Ecologista-Agró exigeix un cabal ecològic d’aigua per a la Marjal dels Moros

12 Febrer 2018

Amb motiu del Dia Mundial de les Zones Humides, el dissabte, 3 de febrer, Acció Ecologista-Agró va convocar, amb el suport de SEO/BirdLife i la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO), una marxa reivindicativa per la Marjal dels Moros. La protesta va reunir a més de 70 participants, que van exigir a les administracions públiques implicades en la seua gestió un cabal ecològic mínim per a evitar nous incendis i assegurar la recuperació d’este aiguamoll. La Marjal dels Moros està inclosa en el Catàleg de Zones Humides de la Comunitat Valenciana i en la Xarxa Natura 2000 però, com la majoria d’aiguamolls valencians, no disposa d’assignació oficial d’aigua.

Llegeix més...

El Gran Fons Vila de Puçol celebra la seua 20 edició el 7 d'abril

09 Febrer 2018

El Gran Fons Vila de Puçol se celebra el pròxim 7 d'abril en l'avinguda Font de Mora a les 17.30 hores. La inscripció a la carrera, que complix 20 edicions enguany, es realitza a través de la pàgina web del Club d'Atletisme de Puçol. La presentació de la prova, amb destacats atletes locals, es du a terme el 6 d'abril en l'Espai Jove, a les 20 hores, moment en què l'organització invita els participants a anar a arreplegar els seus dorsals.

Llegeix més...

Caxton College reforça el seu currículum amb l'assignatura clàssica de Filosofia

09 Febrer 2018

El col·legi britànic Caxton College oferix l'assignatura de Filosofia en Batxillerat al considerar que la disciplina està en l'arrel de la resta de matèries acadèmiques i la vigència d'este tipus de pensament. Els joves que la trien llegiran i analitzaran molts dels textos que han construït la societat moderna i s'aproximaran a les preguntes que s'ha plantejat la humanitat respecte a la seua existència.

Llegeix més...

Article d’Esquerra Unida del mes de gener: «Finalment, la direcció de DulceHola SL ha complert la seua amenaça: 14 de les nostres companyes han sigut acomiadades»

09 Febrer 2018

Este és l'article d’Esquerra Unida de gener, titulat Finalment, la direcció de DulceHola SL ha complert la seua amenaça: 14 de les nostres companyes han sigut acomiadades. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Els dies 8 i 9 de febrer, fes la revisió al teu tractor

08 Febrer 2018

La inspecció tècnica mòbil de vehicles i remolcs agrícoles, de vehicles d'obres i serveis, i de motocicletes i ciclomotors es du a terme durant el dijous 8 i divendres 9, de 8 a 13 hores, en la muralla. Així, els veïns de Puçol als quals els resulta complicat desplaçar-se per carretera a causa de les característiques dels seus aparells poden realitzar la ITV sense haver de traslladar-se a les instal·lacions de Massalfassar.

Llegeix més...

Article de Pavalur del mes de gener: «Les urbanitzacions clamen davant d'un govern municipal ineficaç»

08 Febrer 2018

Este és l'article de Pavalur de gener, titulat Les urbanitzacions clamen davant d'un govern municipal ineficaç. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Altres