Premis Som Puçol: un reconeixement per la promoció del nostre poble

20 Octubre 2017

El regidor de Cultura de Puçol, Xavier Alcácer, va inaugurar l'acte oficial de la celebració del 9 d'octubre amb l'entrega dels premis Som Puçol a persones i entitats que han destacat en la promoció del municipi. El poeta i autor Manel Alonso va ser un dels veïns a qui es va atorgar aquesta distinció, i Pepe Gallego va arreplegar el guardó en representació de l'Agrupació de Penyes, condecorada per la creació de la Ruta de la Tapa.

Llegeix més...

Els premis Vila de Puçol de literatura, pintura i poesia mostren la vitalitat de la cultura en el municipi

20 Octubre 2017

El divendres 6 d'octubre van començar els actes culturals entorn del 9 d'octubre amb l'entrega conjunta dels tres premis Vila de Puçol en el Sindicat Agrícola, seguida d'un concert a càrrec d'Oscar Briz. En el certamen literari, l'obra guanyadora va ser Germània, de Pau Berenguer; en el concurs de pintura, Felipe Fuentes va aconseguir el guardó per Al límite; i el premi de poesia el va rebre Montse Assens amb Naufragi entre la culpa i l’oblit.

Llegeix més...

L'Ajuntament destina una ajuda a veïns de Puçol en desocupació amb la seua Borsa d'Ocupació

20 Octubre 2017

L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, va rebre el passat 16 d'octubre als 10 nous participants en la Borsa d'Ocupació Social de l'Ajuntament, destinada a aportar una ajuda a veïns de Puçol en desocupació. Els participants compartiran tasques amb la brigada municipal durant un període de tres mesos gràcies a aquest projecte, que suposa una inversió de 120.000 euros pagats íntegrament pel consistori.

Llegeix més...

Pactem Nord orienta el seu alumnat per mitjà d'un projecte llançadora a Massamagrell

20 Octubre 2017

La llançadora d'ocupació Pactem Nord ha prestat orientació als 20 alumnes que formaven part del seu Taller d'Ocupació situat a Massamagrell. Els municipis i la resta d'organismes que conformen l'entitat han manifestat el seu interés en el foment d'accions que es dissenyen i es duguen a terme treballant en xarxa per a abordar la problemàtica de la desocupació en el nostre territori.

Llegeix més...

El volum 2 de “Puçol en la memòria” serà una realitat en nadal de 2018

19 Octubre 2017

Jorge Rodríguez, president de la Diputació de València, la regidora Ana Gómez i l'alcaldessa Lola Sánchez es van reunir el dimarts 17 d'octubre per a posar en marxa el volum 2 de Puçol en la memòria, el llibre que recorre la història del segle XX a Puçol, editat en 2015 amb la col·laboració de més de 300 famílies de la població que van aportar les fotografies. Una vegada més, la Diputació aportarà els diners per a editar esta continuació que serà realitzada pel mateix equip que va escriure, va dissenyar i va editar el primer volum.

Llegeix més...

Compra la nit del 20 d'octubre en bus turístic i entra en un sorteig de 100 euros

19 Octubre 2017

La nit del 20 d'octubre, entre les 20 i les 24 hores, els comerços obrin per a tu: els 21 establiments que participen en la Shopping Night de Puçol celebraran una edició on no falten novetats, com el sorteig d'un premi de 100 euros i un recorregut especial amb un bus turístic de dos pisos. Per a optar a la recompensa, no oblides omplir aqueixa nit el teu fullet amb l'encuny de 4 botigues!

Llegeix més...

Els alumnes dels col·legis de Puçol dissenyaran les targetes nadalenques que repartiran Copuzol i l'Ajuntament

19 Octubre 2017

La Fundació Copuzol, en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol, organitza la XII edició del Concurs de Postals Nadalenques, en la qual alumnes d'infantil i de 1r i 2n de primària de col·legis públics, privats i concertats del municipi podran participar. Amb el lema “Dolç Nadal”, les obres de l'alumnat hauran de centrar-se en la clementina i el seu consum en Nadal. Tot esforç té la seua recompensa: a més del premi que obtindran els seleccionats, les obres dels quals seran exposades en el bar de la Cooperativa, tots els concursants rebran un obsequi.

Llegeix més...

Durant els mesos sense classes, millores en tots els col.legis públics a càrrec de la brigada municipal

19 Octubre 2017

Durant els mesos de juliol i agost, els centres públics de Puçol (La Milotxa, Lluís Vives, Jaume I, Bisbe Hervás i l'Escola Permanent d'Adults) han vist millorades les seues instal·lacions gràcies al treball de la brigada municipal d'obres, que ha seguit un pla dissenyat conjuntament pels equips directius dels centres i l'Ajuntament, coordinant no sols les dates i treballs a realitzar, sinó també els materials, ja que la pintura ha anat a càrrec dels col·legis i la resta ho ha aportat el pressupost municipal.

Llegeix més...

Puçol i Wageningen: un enriquidor intercanvi artístic i cultural entre Espanya i Holanda

18 Octubre 2017

L'exposició Laberint, celebrada el passat 13 d'octubre, va ser la culminació d'una activitat intercultural que s'ha dut a terme des de fa ja temps i comprén la poesia, música, escultura, ceràmica i pintura: a abril, artistes valencians es van desplaçar a Wageningen per a realitzar junt als seus companys holandesos la mostra Gegants del vent; este octubre, els forans van tindre la seua ocasió de visitar Puçol i realitzar un nou projecte junt als nostres veïns en el municipi. Leonor Seguí, una de les organitzadores de l'esdeveniment, ha valorat aquesta enriquidora experiència, que promet reforçar llaços internacionals entre els seus participants.

Llegeix més...

La tercera edat se suma a la lluita contra l'Alzheimer… i ho fa de tot cor

18 Octubre 2017

El passat 21 de setembre, la Residència i Centre de Dia de Puçol va lluitar contra l'Alzheimer al ritme d'una activitat diferent d'allò habitual: entre cançons, balls i rialles van amenitzar el dia i els usuaris van escriure el nom dels intèrprets, les cançons i les tornades en la memòria del cor, la que està plena de melodies de la nostra història de vida.

Llegeix més...

El Club de Busseig Trotafons se submergeix en la neteja de fons de la platja de Canet

17 Octubre 2017

El dissabte 30 de setembre, el centre de busseig Costa Palancia va celebrar el desé aniversari de l'organització de neteges de fons en la platja de Canet amb el suport del club nàutic de la localitat i l'Ajuntament de Sagunt. Allí va estar el Club de Busseig Trotafons per a continuar tirant una mà en esta labor de sanejament, abans d'acudir el primer diumenge d'octubre a la cova de Benitatxell, una d'eixes cites que ningú hauria de perdre's.

Llegeix més...

L'Associació Local Contra el Càncer premiada per duplicar les seues col.lectes en un any

17 Octubre 2017

El 21 i el 24 d'octubre, l'Associació Contra el Càncer organitza una doble col·lecta a nivell local: el dissabte, en sis meses distribuïdes per tot el nucli urbà; el dimarts, en el mercat del carrer Cid. Amb esta doble actuació l'associació continua amb la seua política d'aconseguir la màxima ajuda possible, una cosa que ja ha suposat, en el primer any d'esta nova directiva, el reconeixement des de la Delegació de València.

Llegeix més...

Puçol se suma a Edificant, el pla de construcció, reforma i millora dels centres educatius valencians

17 Octubre 2017

El president Ximo Puig ha presentat en el Palau de la Generalitat el projecte Edificant, a través del qual es construiran 200 i es podran reformar fins a 500 centres educatius d'una forma àgil gràcies a la col·laboració de la Conselleria d'Educació i els ajuntaments: la primera aporta els diners i els segons els procediments tècnics per a dissenyar, contractar i portar avant les obres necessàries.

Llegeix més...

El primer curs de gestió administrativa posa al dia a 15 veïnes del municipi

16 Octubre 2017

L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, i la regidora de Benestar Social, Mar Mazo, van visitar el passat 10 d'octubre al grup de 15 alumnes que realitzen el curs de 40 hores sobre gestió administrativa com a part de la Programació Formativa de l’esmentada àrea. Com va assenyalar l'edil, l'Espai Jove acull la primera edició en què s'imparteix aquesta matèria, que finalitzarà el pròxim 31 d'octubre.

Llegeix més...

Un matí en companyia de l'art de Puçol i Wageningen, abans d'exhibir a les 7 de la vesprada l'exposició final a la plaça de l'Ajuntament

13 Octubre 2017

La Casa de Cultura de Puçol ha acollit durant el matí del divendres 13 d'octubre una trobada entre els artistes de Puçol i de la localitat holandesa de Wageningen com a part de l'intercanvi artístic en què participen fins al dia 15. No han faltades actuacions musicals amb instruments dels seus respectius llocs d'origen ni una projecció audiovisual, però la programació cultural no acaba ací: aquesta vesprada, a les 19 hores, tindrà lloc l'exposició Laberinto a la Plaça de l'Ajuntament, en la qual es culmina aquesta experiència artística amb un recorregut molt especial acompanyat de música i poesia.

Llegeix més...

Quinze veïns aprenen com es treballa en un centre comercial gràcies al curs de reposador caixer

13 Octubre 2017

L'alcaldessa de Puçol, Lola Sánchez, i la regidora de Benestar Social, Mar Mazo, van visitar dimarts passat 10 d'octubre a l'alumnat del curs de reposador caixer organitzat des del Programa Formatiu de l’esmentada àrea. El grup, format per 15 veïns del municipi, realitza 48 hores de teoria, però té ocasió de moure's en un escenari real durant 30 hores de pràctica en distintes grans superfícies com a part de la seua formació.

Llegeix més...

Artistes valencians i holandesos exposen conjuntament en Wageningen a l'abril i a l'octubre a Puçol

13 Octubre 2017

A l'abril, un grup d'artistes de Puçol va participar en la Ronda Cultural celebrada en Wageningen (Holanda). La segona part del projecte artístic en què participen 16 artistes holandesos i valencians s'està celebrant del 7 al 15 d'octubre a Puçol: davall el títol Laberint, l'Espai Social La Barraca, la Casa de Cultura, els carrers del nucli antic i la plaça de l'Ajuntament acullen distintes actuacions obertes al públic.

Llegeix més...

Altres