Assemblea comarcal de la Unió Democràtica de Pensionistes a Puçol

24 abril 2017

El dijous 20 d'abril, en la Casa de Cultura s'ha celebrat la reunió mensual de la Federació Democràtica de Jubilats i Pensionistes de la UDP de l’Horta Nord, acte que ha sigut presidit per l'alcalde Enric Esteve junt amb el president José Francisco Peris. Entre els temes a tractar s'ha parlat de l'assemblea provincial, així com el cobrament de loteries i cupons.

Llegeix més...

Article de Ciudadanos del mes de març: “No tenim remei”

12 abril 2017

Este és l'article de Ciudadanos de març, titulat No tenim remei. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

Victoria i ascens del senior del Club Esportiu Basquet Puçol

12 abril 2017

El dissabte 1 d’abril era un dia de molts esdeveniments en Puçol —Gran Fons, concentració de Cuina i Tradició, concert d'alumnes de la banda—, però els integrants de la familia del Club Basquet Puçol teniem marcat el dia en el calendari per altra raó, el nostre equip Senior Mywigo Puçol A jugava un partit decisiu que podia donar-los l'ascens de categoria per a la propera temporada.

Llegeix més...

Article del PSOE del mes de març: “A retornar el robat”

11 abril 2017

Este és l'article del PSOE de març, titulat A retornar el robat. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Llegeix més...

José Abril Sanz, campió de judo infantil a Vila-real

11 abril 2017

Després d'haver-se proclamat campió de judo en la prova celebrada a Alzira al març, dissabte passat, 8 d'abril, José Abril Sanz va tornar a aconseguir l'or en el pavelló Sebastián Mora Vedri de Vila-real, on es va celebrar el Campionat de Judo, modalitat judet, en la categoria infantil, para menys de 55 quilos.

Llegeix més...

Manipulador d'aliments, primer curs del programa trimestral de formació

10 abril 2017

Ja està en marxa la programació gratuïta de cursos formatius organitzats des de l'Àrea de la Dona per a veïns de la població. Els dies 6 i 7 d'abril, 38 alumnes participen en el curs de manipulador d'aliments i control d'al·lèrgens, imprescindible per a treballar en el sector de l'hostaleria. Com sempre, el programa trimestral combina formació dirigida a l'oci i una altra pensada per a la inserció laboral.

Llegeix més...

L'últim brigadista firma en el Llibre d'Or de Puçol

10 abril 2017

Josep Almudéver Mateu, fill de valencians, però nascut a Marsella en 1919, va estar el dijous 6 d'abril en tres activitats a Puçol, dins de la VI Setmana Cultural Republicana organitzada per la Plataforma 14 d'abril: al matí en una trobada amb els alumnes de l'institut, al migdia en l'Ajuntament i a la vesprada en una xarrada oberta al públic en La Barraca. En la recepció oferida en la Casa Consistorial va ser rebut per l'alcalde i regidors, i va firmar en el Llibre d'Or de la població.

Llegeix més...

Primeres millores en el Vallet

05 abril 2017

Dues actuacions estan ja en marxa dins del projecte de millora del Vallet subvencionat per Europa i la Generalitat Valenciana: el curs de fotografia i l'Escola d'Oficis per a Joves.

Llegeix més...

30 anys de la Casa de Cultura

05 abril 2017

Més de 4.000 alumnes en les escoles de cultura, 1.200 pel·lícules, 1.000 actes socials, 500 concerts, 500 espectacles teatrals i 300 exposicions són la targeta de visita de tres dècades fent créixer la cultura a través d'una vasta oferta d'activitats, una àmplia formació per a totes les edats i un lloc de trobada per a posar en marxa projectes per a tots.

Llegeix més...

Altres