Puçol Emprende valencià

Puçol Emprende

Es un programa del Ayuntamiento de Puçol enfocado a buscar una mayor efectividad en la formación de desempleados, atendiendo a las necesidades de las empresas y adaptando los cursos de formación a sus expectativas reales de creación de puestos de trabajo.
Se trata de una colaboración flexible y dinámica entre el ayuntamiento y las empresas adaptada a las necesidades de cada una de ellas.

 

És un programa de l'Ajuntament de Puçol enfocat a buscar una major efectivitat en la formació de desocupats, atenent a les necessitats de les empreses i adaptant els cursos de formació a les seues expectatives reals de creació de llocs de treball.

Es tracta d'una col·laboració flexible i dinàmica entre l'ajuntament i les empreses adaptada a les necessitats de cada una d'elles.

Podríem resumir-ho en estos tres punts:

tomamos_nota Prenim nota
El nostre permanent contacte amb les empreses ens permet conéixer les seues necessitats i facilitar la seua recerca de possibles nous treballadors. 
ofrecemos_formacion Oferim formació
L'ajuntament s'ocupa de cooperar en plans de formació per a desocupats adaptats a les necessitats específiques de cada empresa. 
fomentamos_empleo2 Fomentem l'ocupació 
Les empreses es comprometen a oferir ocupació a temps parcial a les persones que han rebut la formació en el mateix lloc de treball. 

Localització:
Espai Social Martínez Coll
Carrer La Costera, nº 9. 

Horari atenció al públic:
9 a 14 hores 

Telèfon
673 839 638 

Agent Desenvolupament Local:
Mariam Cortelles

Correu electrònic:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

ocupacio_boto

 

 

 

Altres