Alfinach reforça la protecció sanitària dels seus residents

27 Setembre 2019

La Junta de Govern de la Urbanització Alfinach va decidir, fa sis anys, impulsar iniciatives que milloraren la cardioprotecció dels residents, i va ser pionera en la implantació del desfibril·lador, dotant d'un equip al servei de seguretat. Ara, afig la implantació del dechocker, l'aparell que evita l'asfíxia i és apte també per a xiquets.

Llegeix més...

Mesures preventives per a suportar l'onada de calor

03 Agost 2018

Com ha informat la Generalitat Valenciana, l'exposició a temperatures excessives, pròpies d'una onada de calor com la que estem travessant actualment, pot provocar problemes de salut com a enrampades, deshidratació, insolació o colp de calor. Per a això ha transmés certes mesures perquè la calor excessiva no ens impedisca gaudir de l'estiu.

Llegeix més...

L'Associació contra el Càncer continua la lluita contra esta malaltia i recapta 5.000 euros

19 Juny 2018

L'Associació contra el Càncer es va distribuir en 6 taules per Puçol el dissabte 9 de juny per a realitzar una nova col·lecta. Al matí es van recaptar 4.730 euros i, a la vesprada, es van traslladar a la fira de comerç, on es van obtenir 105 euros. El col·lectiu es troba molt actiu, ja que tornarà a mobilitzar-se a la fi d'any i realitza detalls de bodes a benefici de la lluita contra el càncer.

Llegeix més...

El dissabte 9 de juny, ajuda'ns a lluitar contra el càncer

04 Juny 2018

Després del premi rebut el 22 d'abril per haver aconseguit més de 20.000 euros de recaptació l'any passat, l'Associació Contra el Càncer vol continuar mantenint el llistó molt alt i per a això necessita l'ajuda de tots els veïns: el dissabte 9 de juny, durant tot el matí, nova col·lecta a Puçol, en esta edició amb 6 taules, una d'elles situada en la urbanització Alfinach.

Llegeix més...

ACCU València t'informa de les malalties de Crohn i colitis ulcerosa

29 Gener 2018

ACCU València (Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa) és una associació sense ànim de lucre que opera a nivell de la Comunitat Valenciana, sent el seu principal objectiu l’autoajuda. Ara també tenim representació a Puçol i estem a la teua disposició per a qualsevol consulta o informació, tant en persona com a través de la nostra pàgina web.

Llegeix més...

No oblides donar sang el pròxim diumenge 3 de desembre

29 Novembre 2017

Com cada primer diumenge de cada mes, els veïns de Puçol podran acostar-se al centre de salut el pròxim 3 de desembre, de 9.30 a 13.30 hores, per a donar la seua sang. La presidenta de la directiva local de l'Associació de Donants de Sang, Toni Tamarit, ha destacat la participació dels habitants del municipi i el fet que sempre hi haja nous assistents.

Llegeix més...

Puçol recull fons per a lluitar contra el càncer

16 Novembre 2017

L'Associació Local contra el Càncer va recaptar 4.920 euros en la seua col·lecta durant els dies 21, 22 i 24 d'octubre en Puçol. En total, van vendre 530 ulleres i mocadors per al coll, mentres que «ara venem polseres que fem i portem nosaltres, tot i que segurament s'habiliten punts d'arreplega en un futur», ha assenyalat Ana Sebastiá, presidenta del col·lectiu.

Llegeix més...

Vacuna't contra la grip si formes part dels grups de risc

09 Novembre 2017

La campanya de vacunació antigripal ja ha començat a Puçol. Com en anys anteriors, poden vacunar-se tots els veïns que ho desitgen, però es recomana que s'administren la seua dosi corresponent els grups de risc formats per majors de 60 anys, xiquets amb problemes respiratoris, embarassades, malalts crònics i els professionals que tenen contacte amb ells. Altres mesures preventives contra aquesta malaltia són utilitzar un mocador d'usar i tirar a l'esternudar i llavar-se les mans, prendre begudes calentes, ventilar periòdicament les habitacions i evitar els locals tancats i carregats de fum.

Llegeix més...

L'Associació Local Contra el Càncer premiada per duplicar les seues col.lectes en un any

17 Octubre 2017

El 21 i el 24 d'octubre, l'Associació Contra el Càncer organitza una doble col·lecta a nivell local: el dissabte, en sis meses distribuïdes per tot el nucli urbà; el dimarts, en el mercat del carrer Cid. Amb esta doble actuació l'associació continua amb la seua política d'aconseguir la màxima ajuda possible, una cosa que ja ha suposat, en el primer any d'esta nova directiva, el reconeixement des de la Delegació de València.

Llegeix més...

Millores en el Centre de Salut de Puçol per valor de 180.000 euros

08 Octubre 2017

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Diputació de València han presentat, el divendres 6 d'octubre, el seu pla d'inversions per als centres de salut de la província de València, entre els que es troba el de Puçol, que rebrà entorn de 180.000 euros per a les millores de la terrassa i eixides d'emergència, la posada en marxa de tres noves consultes, la restauració de les fatxades, climatització de les instal·lacions i material tècnic.

Llegeix més...

Altres