Si eres un establiment que treballa amb productes alimentaris, el 20 d'abril tens una cita en La Barraca

20 abril 2015

El dilluns 20 d'abril, a les 5 de la vesprada, en l'Espai Social La Barraca, reunió informativa sobre la Nova Llei d'Al·lèrgens, imprescindible l'assistència per als responsables de bars, restaurants, despatxos de menjar ràpid i, en general, aquells establiments d'hostaleria de la població. La xarrada la impartix la Direcció General de Salut Pública i es tractaran tots els dubtes sobre els 14 productes que causen al·lèrgies o intoleràncies, les mesures que ha de prendre cada establiment i les obligacions respecte a la nova llei.

Llegeix més...

La nostra cuina (39): Madalenetes casolanes

03 Març 2015

Charo Palamós ens oferix en esta ocasió un plat que és unes postres, però també un berenar o un xicotet capritx a qualsevol hora del dia: fàcil de preparar i es pot fer amb Thermomix o amb utensilis de tota la vida, és a dir, a mà… Això sí, el sabor és el de sempre, el tradicional.

Llegeix més...

En un Espai Jove ple, llargues cues de xiquets per a aconseguir fotos amb el guanyador de MasterChef Júnior

02 Març 2015

El divendres vesprada es va celebrar una multitudinària trobada amb el guanyador de MasterChef Júnior, Manuel Esteve, en l'Espai Jove. Tal era l'expectació que faltant mitja hora per a l'inici ja hi havia cua en la porta del local. L'acte va començar amb una projecció que arreplegava imatges del concurs de Televisió Espanyola, va seguir amb una tertúlia amb el públic i va finalitzar amb cues de xiquets per a fer-se una foto o aconseguir un autògraf.

Llegeix més...

Tres alumnes d'Hostaleria de Virgen al Pie de la Cruz entre els 50 triats del concurs Le Cordon bleu

26 Febrer 2015

El triomf de Manuel Esteve en el concurs MasterChef Júnior de Televisió Espanyola hi ha lloc Puçol de moda en l'àmbit culinari, encara que no és un cas aïllat este triomf: tres alumnes dels cursos de cuina i pastisseria de l'Escola d'Hostaleria de Virgen al Pie de la Cruz també estan entre els 50 seleccionats del prestigiós concurs que organitza Le Cordon bleu… i ara necessiten els vots de tots els veïns per a arribar a la gran final.

Llegeix més...

El diumenge 1 de març, jornada gratuïta sobre esport i salut en la piscina municipal i el saló Myrtus

26 Febrer 2015

Una masterclass per a Tripuçol en la piscina municipal i diverses xarrades en el saló Myrtus formen la programació de l'Etixx Training Tour coordinat per Amparo Burgos, que se celebra el diumenge 1 de març, al llarg del matí. La jornada està oberta a tots els públics, prèvia inscripció gratuïta en la web de l'esdeveniment i comptarà amb la presència d'importants figures de la medicina i l'esport.

Llegeix més...

Vols conéixer el guanyador de MasterChef en persona? T'esperem divendres 27, a les 6 de la vesprada, en l'Espai Jove

25 Febrer 2015

El dimecres 4 de febrer, Manuel Esteve guanyava el concurs MasterChef Júnior de Televisió Espanyola. Al dia següent, rebia l'homenatge dels seus companys del col·legi Alfinach. El divendres 6 era rebut per la corporació municipal amb una roda de premsa en el saló de plens. El dimarts dia 10 compartia un dinar amb els alumnes d'Hostaleria del col·legi Virgen al Pie de la Cruz. El pròxim reconeixement és el divendres 27, a les 6 de la vesprada en l'Espai Jove: una vesprada per a que els escolars de Puçol puguen conéixer-lo millor i aconseguir una foto amb ell.

Llegeix més...

La nostra cuina (38): Canelons d'espinacs i formatge

14 Desembre 2014

Per a la realització d'esta recepta, utilitze la beixamel que ma mare ha fet sempre i sincerament crec que és millor. Vos explique un poc la diferència: molts cuiners quan fan la beixamel, per a espessir la llet, utilitzen farina (de blat), la torren un poc i, després remouen la farina amb la llet fins que els espessix. Però ma mare diu que eixa beixamel és molt “basta” ella utilitza farina de dacsa (Maizena, per a aclarir-nos) perquè queda molt més “fina”, també té altres truquets que ara vos ensenye.

Llegeix més...

La nostra cuina (37): Sopa de verdures i pistatxos

09 Novembre 2014

No sé si serà que el temps està canviant o que em trobe un poc constipada, la veritat és que m'abellixen molt les sopes, pareix que amb la tardor arriben les ganes de menjar "calentito". Repassant fotos de l'hivern passat i que no havia publicat, m'he trobat amb esta sopa de verdures que va fer Arguiñano en la televisió, i que jo vaig preparar uns dies després en ma casa. Certament va ser un èxit i la vam menjar molt bé, així que ara mateix vos anote la recepta.

Llegeix més...

Cent veïns de Puçol donen sang el primer diumenge de cada mes

03 Novembre 2014

Cada primer diumenge de mes, un centenar de veïns de Puçol s'acosten al Centre de Salut per a donar sang. El passat 2 de novembre el ritu es va tornar a repetir, el que suposa una especial satisfacció per a la nova directiva local de l'Associació de Donants de Sang, que en els seus primers mesos ha aconseguit elevar el llistó fins a la centena.

Llegeix més...

La nostra cuina (36): El pasteló de bescuit, rovell i cremes

03 Novembre 2014

Esta és una de les receptes més elaborades que he realitzat fins al moment. I és molt especial per a mi, ja que és un dels pastissos més típics a Puçol per a les festes de la nostra patrona. En casa feia molts anys que no ho féiem, pel que hi hem hagut de parar-nos a recordar cada una de les parts de les recepta, perquè com veureu, té prou components diferents, per un costat el bescuit, per un altre costat les diferents cremes, que muntarem a capes, el rovell d'ou confitada, en fi, molt de treball, però un resultat magnífic.

Llegeix més...

Altres