La nostra cuina (36): El pasteló de bescuit, rovell i cremes

03 Novembre 2014

Esta és una de les receptes més elaborades que he realitzat fins al moment. I és molt especial per a mi, ja que és un dels pastissos més típics a Puçol per a les festes de la nostra patrona. En casa feia molts anys que no ho féiem, pel que hi hem hagut de parar-nos a recordar cada una de les parts de les recepta, perquè com veureu, té prou components diferents, per un costat el bescuit, per un altre costat les diferents cremes, que muntarem a capes, el rovell d'ou confitada, en fi, molt de treball, però un resultat magnífic.

Llegeix més...

Huit anys treballant pels gats a Puçol, cada vegada amb més suports entre els veïns

03 Octubre 2014

Vanessa Corbí i Catí Paterna van ser les encarregades de presentar el festival benèfic a favor de l'Associació Puçol d'Esterilitzacions Felines (APEF) i l'Alberg de Sam, un refugi per a gats malalts o en fase de recuperació. L'esdeveniment va comptar amb set actuacions gratuïtes, un mercat ambulant i un sorteig, la qual cosa va facilitar que es registrara una gran entrada el 20 de setembre en l'Espai Jove.

Llegeix més...

La nostra cuina (35): Albergines a la parmesana

04 Maig 2014

Charo Palamós continua amb les seues receptes mensuals en el periòdic Noticies de Puçol. En esta ocasió ens mostra com preparar una recepta dividida en dos parts: d'una banda, la tomaca fregida; d'un altre, les albergines al vapor. I tot junt, les albergines a la parmesana.

Llegeix més...

Antonio i Vicenta es jubilen, després de dos dècades al capdavant dels donants de sang de Puçol

03 Març 2014

El dijous 27 de febrer, el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Puçol rendien homenatge al matrimoni que ha estat al capdavant de l'Associació de Donants de Sang durant els últims 20 anys i ara s'han jubilat: en l'Espai Jove, van rebre el reconeixement d'ambdós organismes i, sobretot, l'aplaudiment i l'afecte de tots els donants de Puçol. L'alcaldessa Merche Sanchis va ser l'encarregada de repassar la seua vida com a introducció a l'homenatge. Este és el text que va llegir…

Llegeix més...

Un centenar de veïns de Puçol reben medalles d'or i plata per les seues donacions de sang

02 Març 2014

El dijous 27 de febrer es va celebrar en l'Espai Jove una assemblea molt especial de l'Associació de Donants de Sang de Puçol, perquè en ella estaven presents el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Puçol per a rendir dos homenatges: d'una banda, als veïns que han superat 25 i 50 donacions; d'un altre, a Antonio i Vicenta, el matrimoni que ha presidit l'associació en els últims 20 anys.

Llegeix més...

La nostra cuina (34): Cassoleta de verdures

26 Gener 2014

Un d'eixos plats que hem preparat durant el mes de gener en els cursos de cuina del Programa de la Dona que hem impartit en  l'Espai Social La Barraca. Verdura, pasta fullada i una preparació per parts, però senzilla. Cassoleta de verdures, un plat sa, sa.

Llegeix més...

La nostra cuina (33): Tronc de Nadal

04 Gener 2014

Esta és una recepta molt nadalenca, encara que un poc laboriosa. Per un costat tenim el bescuit o plantilla (com l'anomenem ací) que ens servirà de base. El farcit serà de la teua elecció, en este cas jo he utilitzat nata, i per a la decoració necessitem xocolate foundant. Així que, anem per parts, primer els ingredients.

Llegeix més...

Antonio i Vicenta es jubilen, però les donacions de sang continuen: el 5 de gener t'esperem en el Centre de Salut

31 Desembre 2013

Després de molts, molts anys al capdavant de l'Associació de Donants de Sang de Puçol, Antonio Tamarit i Vicenta Pastor es jubilen. Però la seua labor no finalitza, és la seua filla, Toni Tamarit, la que assumix la presidència i manté el mateix esperit solidari: cada primer diumenge de mes, donació en el Centre de Salut. La pròxima cita, el 5 de gener. Un gran regal de reis.

Llegeix més...

La nostra cuina (32): Patatitas amb rovellons

30 Novembre 2013

Esta tardor tan rara que estem tenint havia retardat un poca l'arribada dels bolets en general i dels rovellons en particular. Els bolets són un verdader menjar, i es cuinen de mil maneres distintes. Esta setmana passada vaig trobar rovellons en el mercat a molt bon preu, així que vaig comprar prou i els vaig cuinar de forma diferent.

Llegeix més...

Altres