La nostra cuina (29): Arròs del senyoret

La nostra cuina (29): Arròs del senyoret

25 Juliol 2013

València és la mare dels arrossos i no hi ha plat d'arròs més atenció que l'arròs del senyoret. La gràcia d'este plat acompanyat d'allioli és que tant el peix com el marisc ja estan pelats i llestos per a menjar. Si tu també vols disfrutar d'este menjar, apunta la següent recepta per a sis o huit persones:

Llegeix més...

El Consultori Auxiliar de la platja compta amb metge i infermera de l'1 de juliol al 15 de setembre

El Consultori Auxiliar de la platja compta amb metge i infermera de l'1 de juliol al 15 de setembre

03 Juliol 2013

Durant el matí de l'1 de juliol han visitat el Consultori Auxiliar de la platja Manuel Yarza (director de gestió sanitària de Conselleria de Sanitat), Rosa Ramírez (cap de zona bàsica de Centre de Salut de Puçol), Rafael Rodríguez (director d'atenció primera de Departament de Salut de Sagunt) i Eduardo Oveller (diputat de les Corts Valencianes), junt amb l'alcaldessa Merche Sanchis.

Llegeix més...

La nostra cuina (28): Pasta amb tomaca i anxoves

La nostra cuina (28): Pasta amb tomaca i anxoves

05 Maig 2013

Un plat propi de primavera i estiu, una pasta fàcil de preparar, sana, molt d'acord amb la dieta mediterrània i que abellix a qualsevol hora del dia. Ideal per a preparar amb antelació eixos dies que un preferix passejar o estar en la platja i al tornar a casa abellix prendre una cosa lleugera.

Llegeix més...

La nostra cuina (27): en Carnestoltes i Quaresma, coques setinades

La nostra cuina (27): en Carnestoltes i Quaresma, coques setinades

29 Març 2013

Este dolç és, precisament per la seua senzillesa, molt apreciat en la nostra cultura culinària. Sempre se solia preparar en època de carnestoltes i quaresma, quan ja la matança del porc estava completada i els rebostos replens de tots els menjars que del porc provenen, com en este cas el sagí. Ja que és precisament este sagí de porc el que dóna nom a la coca.

Llegeix més...

Miguel Ángel Rodríguez aconseguix pedalejar 24 hores seguides per a recaptar fons contra la malaltia de Crohn i la colitis ulcerosa

Miguel Ángel Rodríguez aconseguix pedalejar 24 hores seguides per a recaptar fons contra la malaltia de Crohn i la colitis ulcerosa

06 Març 2013

Del dissabte 2 al diumenge 3 d'octubre, l'esportista Miguel Ángel Rodríguez va estar pedalejant 24 hores seguides sobre Bkool, un roleu que permet dissenyar distints tipus de carreres, connectat a més amb altres esportistes de tot Espanya per Internet. El seu objectiu: recaptar fons per a ajudar malalts de Crohn i colitis ulcerosa. Joaquín Ponce, secretari de l'associació, ens conta l'experiència.

Llegeix més...

La nostra cuina (26): cupcakes de xocolate

La nostra cuina (26): cupcakes de xocolate

03 Febrer 2013

No són exactament un producte típic de la cuina mediterrània, però en els últims temps els cupcakes, eixes magdalenes de vistosos colors, intensa aroma i un sabor difícil d'explicar amb paraules s'han posat de moda en totes les pastisseries. Un dolç atractiu i saborós els secrets del qual vos desvelem ara.

Llegeix més...

La nostra cuina (25): Pastís blanc de Nadal

La nostra cuina (25): Pastís blanc de Nadal

12 Gener 2013

La Nadal ja ha finalitzat, i amb ella arriba un temps molt especial en la cuina. La nostra riquesa gastronòmica és molt variada, tant en la preparació de plats salats com en els dolços.Si algun ingredient és típic en els dolços de Nadal, este és el moniato. Amb el dolç de moniato es preparen alguns dels pastissos més característics en el nadal, com són, els pastissos de moniato, els pastissos de cacau, les trenques del dia de Reis, i especialment ací a Puçol tenim el “pastís blanc de Nadal”.

Llegeix més...

La nostra cuina (23): Pilotes de Nadal o pilotes dolces

La nostra cuina (23): Pilotes de Nadal o pilotes dolces

17 Desembre 2012

Per una vegada i sense que servisca de precedent amb esta recepta ens apartem radicalment de la nostra dieta mediterrània, ja que com comprovareu quan llegiu els ingredients de hui, açò no és una recepta, no, és una bomba de calories, però en la seua defensa diré que només està permés menjar-lo una vegada a l'any, així que sense més, veurem esta bomba: pilotes dolces o pilotes de Nadal.

Llegeix més...

La nostra cuina (22): Crema casolana

La nostra cuina (22): Crema casolana

25 Novembre 2012

Esta setmana vos proposem unes postres senzilles i d'èxit assegurat per a tots els públics. L'elaboració de la crema té poc secret, el més important és trobar la textura i fluïdesa que els agrade a tota la família.

Llegeix més...

La nostra cuina (21): Ossobuco de vedella

La nostra cuina (21): Ossobuco de vedella

18 Novembre 2012

Encara que este no és un plat típicament valencià, la nostra gastronomia l'ha adoptat i és molt popular entre nosaltres. La manera de preparar-lo és molt fàcil i el resultat excepcional, ja que és una carn molt melosa. Hui en dia, en qualsevol de les bones carnisseries que tenim a Puçol, ens prepararan uns talls magnífics d'ossobuco, els de les meues fotos són de les meues germanes carnisseres preferides. Ara ja la recepta.

Llegeix més...

Altres