Puçol avança en la cultura taurina

28 Agost 2019

La Regidoria de Festejos Taurins porta des de l'inici de la legislatura plantejant mesures juntament amb la comissió del 7 de setembre i les penyes taurines per a millorar les festes de Puçol. Amb la idea d'augmentar la promoció i seguretat en els festejos, s'implantaran mesures per a beneficiar la ja excel·lent organització. Es podran apreciar este 7 de setembre i per a la pròxima temporada l'ajuntament pretén fer-les extensives als festejos dels barris.

Llegeix més...

Primer cap de setmana de Bous en Hostalets

24 Juliol 2019

El 20 de juliol es va realitzar la primera part dels festejos taurins en el barri d'Hostalets amb la solta de dos bous cerrils. Abans d'obrir el toril, es va realitzar un minut de silenci per alguns familiars directes de components de la comissió que va resultar molt emotiu.

Llegeix més...

Victorino Martín, bravesa i defensa de la Festa a Puçol

26 Octubre 2018

Victorino Martín serà el convidat de la XVI edició de les Jornades Taurines Vila de Puçol, que enguany se celebraran en l'Espai Jove (situat en carrera Buero Vallejo, 25) el dissabte 3 de novembre a partir de les 19 hores. El ramader protagonitzarà un col·loqui, moderat pels periodistes de la revista Aplausos, Jorge Casals i José IgnacioGalcerá, en el qual dissertarà sobre la seua faceta com a criador de bous braus i també de la seua labor al capdavant de la Fundació Bou de Lídia, entitat creada per a promoure i defensar la Tauromàquia i en la qual Victorino ostenta el càrrec de president. Serà, per tant, el debut de Victorino Martín García en la localitat encara que no el de la ramaderia posat que ja va estar representada pel gran Victorino Martín Andrés en el marc d'unes tertúlies celebrades l'11 de febrer de 1994.

Llegeix més...

Previsió per al 7 de setembre, dia del bou a Puçol: grans ramaderies… i pluges

06 Setembre 2018

El passat 26 d'agost, la Comissió del 7 de setembre presentava en l’Espai Social La Barraca els cartells per a les seues dues jornades taurines, el 7 i el 15 de setembre. Partido de Resina, Antonio Bañuelos, Domingo Hernández, Víctor i Marín, José Cruz i Alt Palància són les ramaderies triades per a aquestes dates. El dia gran del bou a Puçol començarà a la 8 del matí amb el «encierro», a les 5 de la vesprada la baixada de caixons, seguida de les desencaixonades de quatre bous i, a mitjanit, les embolades.

Llegeix més...

Representants de diferents comunitats autònomes aposten pel futur dels festejos taurins

25 Juny 2018

Durant la vesprada del divendres 22 de juny, es va celebrar a la Casa de Cultura de Puçol una trobada de representants polítics i tècnics de diferents comunitats autònomes espanyoles per a tractar dels festejos taurins en totes les seues variants. El director general José M. Àngel i l'alcaldessa Lola Sánchez van ser els encarregats d'inaugurar les jornades, que van comptar amb José Badía com a presentador. Al llarg de la vesprada, amb suport de power-points i vídeos, cada comunitat va exposar les seues especials característiques i les normatives que apliquen per a aquest tipus d'actes.

Llegeix més...

Una jornada de premis clausura el calendari taurí de 2017

26 Desembre 2017

Per a tancar els festejos taurins de 2017, va tenir lloc en l’Espai Social La Barraca la XV Jornada Taurina Vila de Puçol, que tancava el calendari taurí d'enguany. Posteriorment, l'esdeveniment es va traslladar al restaurant Puçol, on es van lliurar els premis taurins corresponents a la temporada actual.

Llegeix més...

Altres