Artículo del Bloc-Compromís del mes de febrero: “Preparados para gobernar”

Este es el artículo del Bloc-Compromís de febrero, titulado Preparados para gobernar. Tal como contempla el Reglamento de Medios de Comunicación aprobado en 2008, los grupos políticos municipales pueden publicar en la página web municipal un texto de opinión sobre cada pleno que se realice y un artículo sobre el tema que ellos elijan cada mes.

L'11 de juny de 2011, el regidor de Bloc-Compromís Enric Esteve, deia entre altres coses:

«Els qui NO ens han votat també estaran presents en les nostres propostes. Tots representem tot el poble de Puçol.

Bloc-Compromís farà una oposició constructiva, seriosa i responsable pel bé de Puçol.

Si una proposta és bona per a Puçol, Bloc-Compromís no dubtarà a donar-hi suport, però també denunciarem qualsevol incompliment, vinga d’on vinga.

El no pel no s’ha acabat. Volem una nova forma de fer política. Venim a servir la ciutadania i NO a servir-nos de la política.

Però, per damunt de tot açò, Bloc-Compromís defensarà la dignitat del nostre poble i la nostra senya d’identitat més important, la nostra llengua, que és el VALENCIÀ».

La satisfacció és molt gran quan comproves que quatre anys després hem complit tot el que diguérem que faríem.

Hem treballat de valent, com ho demostren les 70 mocions i els vora 300 precs i preguntes que hem presentat al Ple.

Hem atés col·lectius i ciutadans sense mirar el color del carnet perquè eixa és l’obligació d'un regidor elegit pels seus conciutadans per a ser-ho.

Hem estat al costat dels més desprotegits, com ho demostren les mocions contra les retallades del PP en educació, sanitat, benestar social, etc., i com ho demostra l'entrega del sou del nostre assessor, vora 16.000 € en quatre anys, per a les dones que pateixen violència de gènere, per a ajudes d'emergència i per al manteniment dels col·legis públics de Puçol.

Hem estat al costat de les persones en els abusos de les entitats financeres a l'hora de concedir i cancel·lar els préstecs hipotecaris. El PP sistemàticament  vota en contra de qualsevol proposta que plante cara al capital i dóna suport als desnonaments deixant abandonades i sense casa les famílies, mentre protegeix els corruptes que juguen amb els estalvis dels nostres majors.

Hem fet una oposició constructiva, denunciant el que no estava fent correctament l'equip de govern i aportant solucions que han millorat la qualitat de vida dels ciutadans de Puçol.

Hem defensat la nostra senya d'identitat més important, la nostra llengua, el VALENCIÀ. La llengua per la qual el PP sent autoodi i demana perdó cada vegada que l'utilitza demostrant que són uns acomplexats.

ESTEM PREPARATS PER A GOVERNAR D'UNA ALTRA MANERA.

Bloc-Compromís hem sigut la teua veu a l'Ajuntament, perquè per a Bloc-Compromís el més important són les persones. VOLEM UN GRAN POBLE UNIT!!

ON ESTÀ COMPROMÍS, ESTÀS TU.

Una opinión de Enric Esteve

Portavoz del Bloc-Compromís en el Ajuntament de Puçol

Nota: Por petición del grupo político municipal, el texto del artículo se publica en valenciano tanto en la página web municipal en castellano como en la web en valenciano. 

11 Marzo 2015
FaceBook  Twitter  

Información Adicional