Artículo de Compromís del mes de junio: “Compromís per Puçol vol un govern d’esquerres, compacte i obert”

Este es el artículo de Compromís de junio, titulado Compromís per Puçol vol un govern d’esquerres, compacte i obert. Tal como contempla el Reglamento de Medios de Comunicación aprobado en 2008, los grupos políticos municipales pueden publicar en la página web municipal un texto de opinión sobre cada pleno que se realice y un artículo sobre el tema que ellos elijan cada mes.

 

Compromís per Puçol vol formar part d’un govern d’esquerres, compacte i plural després de valorar la primera ronda de contactes amb la resta de partits que el passat 24 de maig van obtindre representació en el futur consistori.

Des d’aquell dia hem estat treballant en la conformació d’acords perquè el pròxim dissabte, 13 de juny, quan es constituïsca el nou Ajuntament, les forces de progrés siguen capaces de presentar una candidatura a l’alcaldia que sume majoria absoluta gràcies a la seua diversitat. En cas de no aconseguir-ho, recordem, el PP continuaria governant Puçol, circumstància que entenem que el poble ha castigat, ja que ha restat 2 regidors a l’anterior equip PP-Pavalur.

Compromís per Puçol ha preparat una bateria de propostes sobre benestar social, infraestructures, participació ciutadana i transparència en la gestió que compartirem amb PSOE, Ara Puçol i EU amb l’objectiu d’aconseguir un acord programàtic amb ells, pas previ a la conformació d’un nou govern municipal integrat pels 4 i obert a la ciutadania i a la resta de forces polítiques.

Abans del pròxim dissabte farem una valoració d’este procés de contactes a diverses bandes que desitgem que arribe a l’èxit per responsabilitat pública i convenciment polític.

Puçol ha demanat un canvi valencià d’esquerres. I Compromís vol estar en ell.  

Una opinión de Compromís per Puçol


 

Nota: Por petición del grupo político municipal, el texto del artículo se publica en valenciano tanto en la página web municipal en castellano como en la web en valenciano. 

529-enric-esteve-compromis

09 Junio 2015
FaceBook  Twitter  

Información Adicional