Urgències - Centre de Salut

Urgències - Centre de Salut

03 Juny 2010

Urgències (Centre de Salut)

El Centre de Salut disposa des de l'any 2004 del següent horari d'urgències:

 • FESTIUS: assistència urgent en el centre i també en el domicili particular durant les 24 hores;
 • LABORABLES: assistència urgent en el centre i en el domicili particular des de les 15 a les 8 hores del matí següent.

L'accés al Servici d'Urgències es realitza per l'entrada lateral del centre. Per a qualsevol consulta poden telefonar al telèfon 961 422 446.

 

centre_salut

Residència 3ª Edat

Residència 3ª Edat

03 Juny 2010

Residència 3a edat i Centre de Dia

Introducció:

Des de Desembre del 2009 Fundació Salut i Comunitat per mitjà d'un consorci amb Valoriza Servicis a la Dependència, està duent a terme la Gestió Integral de la Residència per a persones de la Tercera Edat de Puçol.

Els Servicis Socials i amb ells, la Residència de la Tercera Edat i Centre de Dia de Puçol, estan orientat cap a la traducció operativa d'una de les branques de la política social a través de la promoció, prevenció, inserció i assistència als sectors més desfavorits i necessitats la societat, com és el cas de les persones majors.

Descripció servici:

En concret, la finalitat d'este recurs, que té un màxim de 86 places residencials mixtes (vàlides i assistides) i 10 places de Centre de Dia, és oferir un lloc d'assistència i convivència a persones la problemàtica soci del qual dificulta la seua integració i permanència total i/o parcial en sa casa. Per este motiu es pretén dur a terme una gestió integral que consistirà a oferir una atenció directa i indirecta de tots aquells factors que intervenen en l'atenció dels/es residents i dels/s'usuaris/es del mateix, el fi últim dels quals seria elevar la seua qualitat de vida, com ara:

 • Direcció i administració del Centre.
 • Assistència integral.
 • Prestacions completes de caràcter assistencial: allotjament i manutenció.
 • Atenció d'infermeria i vigilància mèdica de patologies lleus, així com acompanyament de persones malaltes a centres mèdics, en casos d'urgència.
 • Tractament especialitzat.
 • Activitats ocupacionals.
 • Activitats rehabilitadores.
 • Activitats culturals i recreatives.
 • Activitats de convivència, cooperació i autoajuda.
 • Suport psicosocial.
 • Orientació familiar.
 • Promoció de la salut.
 • Bugaderia.

La Residència de Tercera Edat és un servici d'acollida residencial amb caràcter permanent, i d'assistència integral en les activitats de la vida diària per a persones amb grans dependències.

Objectiu:

L'objectiu de la Residència és el de, d'una banda, facilitar un entorn substitutiu de la llar que siga adequat i adaptat a les necessitats d'assistència i, d'altra banda, afavorir el manteniment o la recuperació del màxim grau d'autonomia personal i social. La residència presta els seus servicis les 24 hores del dia durant tots els dies de l'any.

D'altra banda, el Centre de Dia roman tancat dissabtes, diumenges i festius.

Persones destinatàries del recurs:

La majoria de les persones que poden accedir a este recurs i de manera especial, aquelles que acaben sent usuàries del mateix, especialment en el cas de la Residència, presenten dependència a distints nivells:

 • Dependència econòmica
 • Dependència física
 • Dependència mental
 • Dependència social

Els criteris d'accés a la Residència de la

Església Sants Joans

Església Sants Joans

03 Juny 2010

Església dels Sants Joans

Descripció:

Data del S. XVI, està considerada un recurs històric monumental de gran importància. Este temple esta dedicat a Sant Joan.

Obra arquitectònica pertanyent al barroc amb una sobredecoració en daurats, encara que  es pot observar una interessant superposició d'estils (gòtic, renaixement, entre altres).

El seu interior alberga diverses obres d'escultura i pintura. D'entre elles destaquem la imatge de la Nostra Senyora del Peu de la Creu; el llenç que decora la capella; el retaule de l'altar, del famós Manuel Vergara; el retaule del S. XV que representa el misteri de la trinitat; entre altres obres que fan d'està un focus de cultura sense cap deixalla.

 

sants_joans

Església Santa Marta

Església Santa Marta

03 Juny 2010

Església de Santa Marta

Descripció:

Data de l'any 1964. L'edificació és de construcció moderna, etapa final del concili Vaticà II. És una església funcional, que juga amb la llum natural. Va ser construïda pels mateixos feligresos, aspecte que la fa més atractiva.

En el seu interior podem trobar diverses obres com el retaule de l'altar que representa una citació de l'evangeli; la iconografia de Santa Marta, patrona de l'església; i diverses escultures com la Inmaculada o el Crist de l'esperança.

 

santa_marta

Altres