Ajudes als autònoms que treballen en agricultura, pesca i alimentació

19 Maig 2020

La Generalitat Valenciana ha creat dos tipus d'ajudes dirigides als treballadors del sector primari: una per a la creació plataformes que els permeten vendre a través d'Internet i una altra per a aquells venen directament productes agroalimentaris al detall. El termini ja està obert i cal realitzar els tràmits de manera telemàtica.

Llegeix més...

Tallers de Minecraft i Scratch per a joves futurs programadors

19 Febrer 2020

T'agradaria convertir-te en un expert del disseny i programació de jocs i animacions informàtiques? Si tens entre 11 i 16 anys pots donar el primer pas en l’Espai Jove, realitzant un dels cursos de Minecraft o Scratch que s'organitzen des del departament de Joventut de l'Ajuntament. Les places són limitades!

Llegeix més...

Vols treballar amb la brigada municipal al setembre? Inscripcions fins al 14 d'agost

12 Agost 2019

A l'estiu, l'Ajuntament de Puçol convoca places per a treballar períodes entorn d'un mes amb la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, conegudes popularment com «l'atur agrícola», ja que van destinades als aturats que hagen cotitzat almenys tres mesos durant l'últim any en el sistema agrari de la Seguretat Social. Si t'interessa, acudeix a l'Oficina de Col·locació al matí a informar-te, fins al 14 d'agost.

Llegeix més...

Xarrada sobre control de plagues en l'Espai Jove el 10 de juliol

05 Juliol 2018

L'Oficina Agrícola Municipal oferix una xarrada informativa sobre el control integrat de les plagues sense alteració de l'ecosistema el dimarts 10 de juliol a les 16.30 hores en l'Espai Jove. La reunió, d'especial interés per al sector agrícola de la localitat, està oberta a tots els veïns i veïnes de Puçol.

Llegeix més...

El dilluns 9 de juliol, sol.licita participar en els llocs vacants d'ocupació agrària

05 Juliol 2018

El programa d'ocupació agrària de Puçol encara compta amb llocs vacants per a agost i setembre. Les persones de Puçol interessades que hagen treballat almenys 3 mesos en l'últim any en el Sistema Especial Agrari de la Seguretat Social poden sol·licitar la seua participació en el programa. Per a això, han de presentar-se amb els documents necessaris el dilluns 9 de juliol, de 8.30 a 14.30 hores, en l'Agència de Col·locació situada al carrer La Costera, 9.

Llegeix més...

Les obres de condicionament renoven el Camí del Tir

04 abril 2018

Les obres de condicionament del Camí del Tir de Puçol, situat en el límit oest de la urbanització Alfinach i que voreja en part el barranc del Puig, van començar el passat 28 de febrer amb l'objectiu d'anivellar i pavimentar amb formigó el camí i col·locar senyalització. El treball, amb un import de 41.000 euros, finalitza en un termini màxim de 2 mesos des de la data d'inici.

Llegeix més...

El parc de la plaça de Cervantes, accessible i segur per a tot el veïnat

29 Març 2018

Ja està oberta al públic l'ampliació del parc de la plaça de Miguel de Cervantes. Es tracta d’un parc d'accessibilitat universal, pels accessos sense barreres arquitectòniques, per la zona d'estada per a acompanyants i pels nous jocs inclusius: engrusador cistella, molls dobles, rotació i el primer llit elàstic que s'instal·la en un parc públic de Puçol.

Llegeix més...

Els dies 8 i 9 de febrer, fes la revisió al teu tractor

08 Febrer 2018

La inspecció tècnica mòbil de vehicles i remolcs agrícoles, de vehicles d'obres i serveis, i de motocicletes i ciclomotors es du a terme durant el dijous 8 i divendres 9, de 8 a 13 hores, en la muralla. Així, els veïns de Puçol als quals els resulta complicat desplaçar-se per carretera a causa de les característiques dels seus aparells poden realitzar la ITV sense haver de traslladar-se a les instal·lacions de Massalfassar.

Llegeix més...

Altres