Un avís d'un veí per Facebook permet evitar accidents en els engrunsadores del parc Ribelles

Un avís d'un veí per Facebook permet evitar accidents en els engrunsadores del parc Ribelles

Va ser un veí de la població, Santiago Romero, que va donar la veu d'alarma a través del Facebook municipal, inclús adjuntant fotos per a demostrar que la disposició d'unes engrunsadores en el parc Ribelles podia provocar algun dia un accident greu. El seu avís va arribar el 4 de maig, després de prendre cartes en l'assumpte la regidoria de parcs i jardins, el 15 de maig les engrunsadores ja són més segurs.

En el Facebook És Puçol, la xarxa social de l'Ajuntament de Puçol, es publicava el divendres 4 de maig una petició d'un veí de la població: “M'agradaria comentar-los un suggeriment que tinc, ja que l'altre dia la meua xiqueta, jugant en l'engrunsadora balancí del parc Josep María Ribelles, va caure sobre els rastells situats després de l'engrunsadora, afortunadament no es va fer res, però un miracle”, escrivia Santiago Romero. “Els adjunt unes fotos perquè per favor revisen la zona, ja que estan prou perillosos, jo aconsellaria llevar-los i fer una rampeta o alguna cosa, però bo això ho deu decidir el personal de seguretat de l'ajuntament. Agraint per endavant la seua atenció, reben un cordial salutació”.

El missatge va ser enviat tant als tècnics d'urbanisme com als responsables polítics, ja que les tres fotos que adjunta este veí en el seu missatge no oferixen cap dubte sobre el perill que pot suposar una caiguda des de l'engrunsadora, ja que hi ha un rastell dins de la zona de seguretat del mateix.

Una visita al parc, un informe tècnic confirmant la perillositat i la brigada municipal d'obres i servicis s'ha posat mà a l'obra de forma de forma immediata: el dilluns 14 es desmuntava l'engrunsadora i el dimarts 15 s'instal·lava novament, però en paral·lel al camí i al rastell, pel que este ja queda fora de la zona de seguretat i el perill desapareix.

Crec que esta ha de ser la labor d'un polític a nivell local, resoldre els problemes i ser útil a les peticions dels veïns”, reconeix Salvador Almenara, el regidor de parcs i jardins, després de visitar l'obra durant el matí del dimarts. “No em considere un polític professional i per això no entenc que passem hores en els plens discutint temes que no són de la població. Em sent molt més satisfet quan aconseguim resoldre un problema que ha plantejat un veí, per a això estem, almenys així ho veig jo”.

Per al regidor, la satisfacció és doble, ja que l'obra no ha tingut un cost addicional, a l'haver sigut realitzada pels propis treballadors de l'ajuntament: és només qüestió de lògica, bastava de girar l'engrunsadora per a evitar el rastell de formigó i, dins de la campanya que es realitza de manteniment dels jocs infantils, la millora de la seguretat és un dels objectius prioritaris.

I per al veí, suposem, també hi ha un doble motiu de satisfacció: la seua petició ha sigut atesa i, gràcies al seu missatge, ara les engrunsadores del parc Ribelles són més segurs per a tots. Un exemple per a la resta de veïns.

Gràcies, Santiago.

Informa: Sabín

fotos_noticia

411-reparando-columpios-1

 

15 Maig 2012
FaceBook  Twitter  

Altres