Vols treballar amb la brigada municipal al setembre? Inscripcions fins al 14 d'agost

A l'estiu, l'Ajuntament de Puçol convoca places per a treballar períodes entorn d'un mes amb la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, conegudes popularment com «l'atur agrícola», ja que van destinades als aturats que hagen cotitzat almenys tres mesos durant l'últim any en el sistema agrari de la Seguretat Social. Si t'interessa, acudeix a l'Oficina de Col·locació al matí a informar-te, fins al 14 d'agost.

L'estiu és el període en el qual creix l'atur agrícola, per este motiu des de diferents institucions s'organitzen projectes per a esmenar este problema. Un d'ells és l'atur agrícola, en el qual participa tots els anys l'Ajuntament de Puçol, oferint places per a treballar durant un mes com un membre més de la brigada municipal.

Hi ha places disponibles per al mes de setembre en treballs com a neteja de barrancs, canalitzar séquies o tasques forestals en el Paratge Natural Municipal La Costera, que es cobriran amb aquells veïns que complisquen els requisits establits: haver cotitzat tres mesos en l'últim any i inscriure's en el termini establit (fins al 14 d'agost).

«El compromís dels treballadors és fonamental perquè els projectes que tenim previstos es puguen dur a terme al setembre», apunta la regidora Elena Camarero. «Són obres necessàries per a facilitar la circulació de l'aigua en els barrancs, per a millorar el sistema de séquies agrícoles i també per a protegir el nostre pulmó verd, La Costera, per la qual cosa la brigada necessita el suport de treballadors als quals, al mateix temps, este contracte els permet ampliar els seus mesos cotitzats a la Seguretat Social».

Els interessats han d'acudir directament a l'Oficina de Col·locació (situada en l'Espai Social Martínez Coll) o telefonar al 960 611 376. El termini d'inscripció finalitza el dimecres, 14 d'agost, a les 14 hores.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

392-obras-paro-agricola-2

12 Agost 2019
FaceBook  Twitter  

Altres