Ajudes de la Generalitat Valenciana per a la primera instal·lació de joves agricultors

Si tens entre 18 i 40 anys i vols dedicar-te professionalment a l'agricultura, la Generalitat Valenciana t'oferix una ajuda econòmica perquè entre 2021 i 2023 poses en marxa la teua explotació agrícola. La línia d'ajudes està dotada amb més de 12 milions d'euros i el termini de sol·licitud finalitza el 7 de juliol.

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha aprovat les bases que regulen la subvenció per a la instal·lació de joves agricultors, dins del Programa de Desenvolupament Rural de la Comunitat Valenciana.

Els agricultors interessats han de complir els requisits per a ser considerats «agricultors actius i professionals». Si eres un d'ells, pots presentar la sol·licitud de manera telemàtica, emplenant el model que tens publicat en http://www.gva.es/proc571o també de manera presencial en les oficines de registre de la Conselleria.

A més de la convocatòria has d'incloure un pla empresarial i el formulari de sol·licitud amb una sèrie de requisits .

Tota la documentació la tens disponible en el PDF inclòs al final d'esta notícia.

Si necessites ajuda, pots contactar amb l'Oficina Agrícola a l'Ajuntament de Puçol: de dilluns a divendres, de 8 a 14 hores. També en el correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o telefonant al 674 791 574.

Informa: Sabín |Fotos: Sergio Maestro

pdf-2020
Tota la documentació en PDF 

215-jovenes-agricultores-2

 

 

11 Juny 2021
FaceBook  Twitter  

Altres