Article d'Esquerra Unida del mes d'octubre: “Treballant per a millorar el nostre poble”

Este és l'article d'Esquerra Unida d'octubre, titulat Treballant per a millorar el nostre poble. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Des d'este medi que ens oferix l'Ajuntament de Puçol, este article del mes d'octubre volem aprofitar-lo per a saludar i informar del nostre treball a tots i totes les veïnes del nostre poble.Este és part del nostre treball que gràcies al poble de Puçol ens va donar l'oportunitat d'estar representats en la passades eleccions del 25 de maig passat.

Per a este mes, portarem al ple de l'Ajuntament del pròxim dia 26 algunes mocions.

Per exemple, hem presentat una moció que tracta sobre la reducció d'horaris en els trens de proximitats entre Castelló i València, per la qual cosa molts i moltes veïnes del nostre poble s'estan veient afectats l'hora de poder desplaçar-se als seus respectius llocs de treball, estudi, etc. Esta reducció és considerable ja que afecta el 50% de trens en ambdós sentits i prop de 40 trens s'han eliminat. Si hem presentat esta moció, és per que ens temem per l'experiència adquirida en estos temps que ens ha tocat patir, que quan un servici es retira durant un determinat temps, al final resulta que ja no es restaura amb les mateixes condicions o directament es perd. Per tot això, exigim a ADIF la restauració immediata tant en trens com horaris i tarifes hagudes fins ara.

Una altra de les mocions presentades és l'oposició ferma contra el pas de combois amb material radioactiu que en el cas que es construïsca el Magatzem Temporal Centralitzat de Residus Radioactius (ATC) en el poble de Villar de Canyes a la província de Conca, açò significa que passarien pel nostre terme municipal tres combois mensuals amb este perillós material. Des d'Esquerra Unida ens oposem a este magatzem i apostem per les energies renovables i netes per al Medi Ambient.

També estem treballant a intentar solucionar el servei de l'autobús municipal, per a nosaltres és molt important i des de l'Ajuntament, els servicis tècnics i l'equip de Govern, s'està treballant per a oferir un bon servici a tots els veïns de Puçol. S'està intentant millorar i buscar alternatives perquè així siga. Actualment este servici ens costa prop de 90.000 euros anuals.

Sabem l'aspiració que existix a Puçol de que el metro poguera arribar al nostre poble, per això des d'este Ajuntament s'han fet gestions i es continuaran fent perquè així siga. Mentrestant estem treballant perquè el nostre autobús municipal puga arribar al Metro de  Rafelbunyol.

També pel que fa a la Línia 115 València – Port de Sagunt, s'han fet gestions per a incorporar un itinerari Puçol – Port de Sagunt, a través de la CV-309, que permeta als veïns de Puçol desplaçar-se als centres sanitaris d'esta localitat i que tanta falta ens fa als veïns i veïnes de Puçol.

Ens despedim fins al mes que ve, mentrestant continuarem treballant per a millorar el nostre poble.

Salut i República.

Una opinió d'Esquerra Unida

19 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres