Pactem Nord oferix una xarrada per a emprenedors a Puçol el divendres 25 de maig

El consorci per l'ocupació Pactem Nord oferix una sessió de formació empresarial dirigida a persones emprenedores a Puçol el divendres 25 de maig, de 9.30 a 12.30 hores, en la prefectura de Policia, situada en l'avinguda La Creu, 3. Entre els temes que es tracten es troben assumptes sobre gestió fiscal, ajudes i subvencions. Les inscripcions a l'esdeveniment es realitzen mitjançant la telefonada al 96 316 05 66 o escrivint al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

La sessió formativa se centra en la gestió fiscal, les ajudes i subvencions i els plans econòmic-financers. La reunió té lloc a Puçol el divendres 25 de maig, de 9.30 a 12.30 hores, en la prefectura de Policia; l'avinguda La Creu, 3, primer pis.

El programa continua les actuacions realitzades en este sentit durant el dia 18 al Puig, on es va instruir sobre la idea de negoci, com elaborar plans d'empresa i màrqueting, i gestió empresarial responsable, entre altres temes.

Informa: Nicolás D’Opazo Cartell: Pactem Nord

353-punto-atencion-emprendedor

18 Maig 2018
FaceBook  Twitter  

Altres