Article de Pavalur del mes de juliol: «Les urbanitzacions demanen torn»

Aquest és l'article de Pavalur de maig, titulat Les urbanitzacions demanen torn. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Qui és l'últim? Les Urbanitzacions demanen torn i es posen en cua, amb l'esperança que amb el temps deixen de ser els últims.

"Quan els toque!" contestava l'Alcaldessa de Puçol a José María Babé, regidor de PAVALUR, en preguntar en el Ple per la data d'inici per a la reparació de les voreres, ja aprovades i pressupostades.

Esperant el seu torn porten dos anys i mig i continuen sent els últims, senyora Alcaldessa.

Els últims per a la reparació de les voreres, les que estan en pitjor estat de tot Puçol.

Els últims per a aconseguir l'accessibilitat dels seus carrers i voreres, com es va fer en el nucli urbà fa més de dos anys.

Els últims per a canviar i modernitzar l'enllumenat públic amb l'objectiu de reduir la contaminació lumínica i aconseguir «sostenibilitat ambiental i eficàcia energètica».

Els últims a disposar d'una via ciclopeatonal que permeta als veïns de Puçol que viuen a les urbanitzacions, anar caminat al nucli urbà o a la platja.

Els últims en l'asfaltat de les seues avingudes, les més deteriorades del poble.

Els últims, per ser els més perjudicats per les retallades d'horaris d'autobusos, i no rebre un servei públic que cobrisca les seues necessitats.

Els últims, perquè l'Ajuntament no atén la necessitat de les urbanitzacions, d'un servei de recollida de residus complet, que incloga el residu verd.

Els grans oblidats del Tripartit Municipal (PSOE-COMPROMIS-EU), per als quals les urbanitzacions només existeixen per a recaptar impostos.

Una opinió de Pavalur

24 Juliol 2018
FaceBook  Twitter  

Altres