Article del Partit Popular del mes de juliol: «Pèssima relació - pèssima gestió»

Aquest és l'article del Partit Popular de juliol, titulat Pèssima relació - pèssima gestió. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Portem mesos avisant, que la mala relació entre els integrants de l'equip de govern del nostre poble afecta negativament la gestió del dia a dia.

Nosaltres ho afirmàvem i ells ho negaven, volent vendre als veïns que la manera de funcionar era impol·lut i que les picabaralles eren coses normals en un govern de mestissatge, com els agrada denominar-se.

La realitat ha demostrat que teníem raó i el més greu, és que ja no som nosaltres, oposició, els que parlem d'això sinó ells mateixos, els uns dels altres; i ho fan públicament, sense cap tipus d'embut ni de mínim respecte.

El dia 29 de juny el diari Levante publicava una pseudonoticia-publireportaje sobre la relació de l'equip de govern, en el qual una de les parts integrants del mateix (Compromís) posava de volta i mitja a l'alcaldessa i regidors del PSOE, acusant-la d'actuar amb prepotència, de entorpir iniciatives i d'incomplir el pacte.

Analitzem la situació des del punt de vista pràctic, és a dir, de com ens afecta i repercuteix això a tots.

Que el Sr. Esteve porta fatal el no ser alcalde és un fet contrastat; ho ha viscut malament des del primer minut en què va deixar de ser-ho; però haurà d'explicar en un ple i no en una nota de premsa la paralització d'iniciatives per part dels socialistes, ja que això si ens interessa.

Quines iniciatives i projectes s'estan paralitzant d'una banda de l'equip de govern municipal? Quina part del pacte s'està incomplint? Pacte que el seu contingut no coneixem.

Si tan malament estan, perquè no trenquen la seua coalició de govern i són una mica coherents amb el que diuen? No serà això una estratègia del Sr. Esteve per a posar distància amb els seus socis (PSOE) de cara a unes futures eleccions? Per què ens fa olor d'ardit electoralista? Massa preguntes sense resposta… i mentre el poble potes enlaire.

Aquest el que s'ha dit, ens centrarem en l'alcaldessa i els seus edils; els que mai saben res i res va amb ells; els que no tenen criteri i davant les preguntes, del que siga, posen cara de no sap no contesta. Aquesta és la dinàmica habitual.

La gestió del govern socialista està sent nefasta a tots els nivells; la neteja del poble pèssima, la recollida de residus (orgànic, cartó i vidre) deixa molt a desitjar a pesar que paguem més. Els solars, especialment alguns, semblen abocadors incontrolats, sense que ningú faça res… per no parlar de les obres i de la mala organització d'aquestes.

No avisen als afectats, s'informa a destemps i a mig fer i el pitjor és que quan li ho recrimines l'única cosa que saben és donar respostes absurdes i incoherents per a tapar la seua falta de previsió. Com déiem, mai saben res i tot costa molt. Hem arribat a escoltar vertaderes ximpleries en els plens (no tenen més que veure l'últim quan pregunten els veïns) i el pitjor és el tracte que l'alcaldessa té amb qui qüestiona la seua gestió públicament. S'enfada, respon el que no li pregunten i ens pren a tots per ximples….

Una mica de serietat i de saber estar!!! El nostre poble es mereix alguna cosa millor, algú que es preocupe de les necessitats reals dels veïns, que no els complique la vida, que no cree problemes on no n'hi ha. Si l'única cosa que saben és discutir, separeu-vos… ahhh no… que perdrien la butaca i el que comporta. El que s'ha dit… SERIETAT.

Una opinió del Partit Popular

25 Juliol 2018
FaceBook  Twitter  

Altres