Opinió d'agost de Ara Puçol: «Estiu calentet»

Aquest és l'article de Ara Puçol d'agost, titulat «Estiu calentet». Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Estiu calentet i no solament per la calor que patim en aquests dies, que també, però per a nosaltres, el important és la desastrosa gestió tant interna, com a externa, que està fent el nostre equip de Govern Municipal, durant aquests mesos de l'estiu. Aquesta gestió produeix malestar dels veïns, els comerciants i de la resta de la Corporació Municipal.

Ens referim primer a la quantitat d'obres que s'han iniciat en el nostre municipi durant l'estiu, obres que estan causant la irritació en el veïnat, pels problemes que impliquen a la nostra població; però sobretot, la cosa que més està perjudicant els habitants de Puçol, és el trencament total del nostre equip de Govern, una crisi institucional que ha comportat, amb les seues baralles internes, que afecten profundament els veïns, un trencament sense explicacions, més encara quan no s'ha convocat ple el mes de juliol, la qual cosa implica que estarem tres mesos sense saber què ha passat i quins ha motivat el comunicat de premsa que va realitzar Compromís, criticant l'actuació del PSOE en el treball diari al capdavant del consistori municipal.

El que no entenem és el per què es contínua «treballant» en un equip, quan un dels seus grups polítics no està conforme amb la gestió que desenvolupa la resta dels seus socis de govern. El més lògic, al nostre entendre, seria abandonar aqueix Equip però clar, «el càrrec» (i amb això el sou mensual), tiren molt.

El següent, és la pèssima actuació (o falta d'ella) que s'està donant en el tema dels habitatges buits de propietat municipal, la famosa ordenança que ho havia de regular, ni està ni se li espera de moment. Per endarreriments injustificats s'està ajornant la seua aprovació faltant així a l'acord, signat per l'alcaldessa amb Ara Puçol, on s'estipulava uns terminis (que no s'han complit), perjudicant amb això a les famílies que necessiten urgentment un habitatge. Recordem que aquests terminis, suposaven que a l'abril estaria redactada l'ordenança, sent portada a ple per a la seua aprovació, i el mes de juliol s'impulsaria una borsa per a aquelles famílies que realment tenien una necessitat urgent d’habitatge, així com una borsa d'habitatges municipals per a aquesta fi.

Les picabaralles, enveges o el voler acaparar el protagonisme en la gestió del municipi, estan propiciant una situació perjudicial per a molts dels habitants de Puçol. Des de Ara Puçol no compartim la manera d'actuar de l'equip de Govern en aquest aspecte i volem denunciar públicament la deixadesa a la qual últimament ens tenen acostumats, alhora que fer una anomenada a la sensatesa i al consens en el treball polític municipal.

Una opinió de Ara Puçol

23 Agost 2018
FaceBook  Twitter  

Altres