Article de Pavalur del mes de maig: “«Les formigues de Compromís»: compromisos sense complir”

Este és l'article de Pavalur de maig, titulat «Les formigues de Compromís»: compromisos sense complir. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Compromís volia comprovar si s'assemblaven a les formigues i així ho manifestaven en el seu article d'opinió d'abril de l'any passat, anunciant a so de bombo i platerets que gràcies al treball realitzat en els seus tres anys en el govern de Puçol «La rotonda del Camí Llíria i el Camí Mangraners, per facilitar l'accés a les urbanitzacions, serà una realitat este any».

Va passar l'any 2018 i la rotonda no es va fer realitat. Tot semblant amb el treball de les formigues és pura coincidència i falten als seus compromisos,defraudant, una vegada més, als veïns de Puçol que viuen a les urbanitzacions, mantenint sense rotonda un encreuament perillós que suporta un trànsit de més de 6.000 vehicles diaris.

Vint anys de reivindicacions va costar a les urbanitzacions aconseguir que s'asfaltaren les dues carreteres (Camí Llíria i Mangraners) i només es va aconseguir l'any 2013, quan en el Govern Municipal va haver-hi un regidor de les urbanitzacions.

Un exemple més de l'abandonament al qual sotmeten tots els grups polítics a les urbanitzacions i que justifica que existisca un Partit de les Urbanitzacions fort, que permeta als seus veïns tindre veu i vot per a la defensa dels seus interessos. Un partit d'àmbit local, amb dedicació exclusiva a les urbanitzacions de Puçol i amb l'únic objectiu d'aconseguir la igualtat de tracte enfront de l'Ajuntament, entre els veïns que viuen en el nucli urbà i els que viuen a les urbanitzacions.

Una opinió de Pavalur

238-pavalur

15 Maig 2019
FaceBook  Twitter  

Altres