Article del Partit Popular del mes de juny: «El benestar del poble de Puçol»

Este es el artículo del Partido Popular de junio, titulado El benestar del poble de Puçol. Tal como contempla el Reglamento de Medios de Comunicación aprobado en 2008, los grupos políticos municipales pueden publicar en la página web municipal un texto de opinión sobre cada pleno que se realice y un artículo sobre el tema que ellos elijan cada mes.

Estimats veïns i veïnes, el passat dissabte, 15 de juny, vam prendre possessió dels càrrecs polítics de la corporació municipal, pel que a nosaltres ens toca, l’alcaldessa, Paz Carceller Llaneza, junt a 5 regidors més del Partit Popular. A pesar de la tendència de partits d’esquerra, el Partit Popular va ser el més votat al nostre poble.

Amb aquest acte, culminava una complicada senda de pactes i negociacions per part dels diversos grups polítics, buscant un objectiu final: el benestar del poble de Puçol.

«Des de el principi ja varem preveure que no seria un treball fàcil, tenint per tant un llarg camí que aplanar per poder caminar tots junts de la manera més cómoda possible».

Sentiments com gratitud, satisfacció i responsabilitat van estar molt presents.

Gratitud, cap a tots els que ens mostraren confiança i als nostres companys que han treballat dur per a aconseguir un Puçol millor. Satisfacció al poder ficar al servei de la nostra comunitat el nostre compromís i esforç. I responsabilitat de ser part del Govern local que representará el poble de Puçol els 4 propers anys.

«Els veïns i veïnes de Puçol ens encomanen a tot l’equip de govern una important tasca: treballar pel nostre poble, pel seu present i pel seu futur, sense oblidar el nostre passat», i segur, que cadascun, desde el lloc que li correspón, pel mandat dels ciutadans, ens deixarem el millor de nosaltres per no defraudar la seua confiança.

La gestió pública honesta ha de dur-se a terme des d’uns principis molt concrets. Unes conviccions que entenem com a bàsiques, i amb les quals la gestió municipal aconsegueix la seua vertadera identitat i dimensió, de servei públic a la societat, com són: el treball incansable, el diàleg permanent i l’acostament als problemes reals del poble.

Desde esta nova corporació, comencem una etapa on treballarem per liderar un projecte col·lectiu com és Puçol, i ho farem escoltant-vos a tots.

Una opinió del Partit Popular de Puçol


Nota: Por petición del grupo político municipal, el texto del artículo se publica en castellano, tanto en la página web municipal en castellano como en la web en valenciano.

03 Juliol 2019
FaceBook  Twitter  

Altres