Article de Compromís del mes de juny: «Sense notícies de la Sra. Alcaldessa»

Este és l'article de Compromís de juny, titulat Sense notícies de la Sra. Alcaldessa. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Enviem este article el dia 27 de juny de 2019, dotze dies després de la constitució de l’Ajuntament de Puçol, i els partits de l’oposició, almenys Compromís per Puçol, no tenim constància de la composició de l’equip de Govern. No sabem quines regidories assumirà cadascun dels regidors i regidores que conforma este nou equip de Govern. No sabem quina serà l’organització de l’Ajuntament de Puçol. Desconeixem també quin és el pacte al qual ha arribat el partit més votat, que és el PP, i el que encapçala este govern, amb les tres forces que li han donat suport.

Desconeixem els pactes amb PURP, Partido de las Urbanizaciones de Puçol, amb C’s, i amb el partit d’extrema dreta VOX. Pensem que la ciutadania té dret a saber a quins acords ha arribat el PP amb cada una de les tres forces que li han donat suport.

Compromís per Puçol com a partit d’esquerres, progressista i profundament democràtic, ens interessa especialment el pacte al qual ha arribat amb l’extrema dreta. Perquè en este ajuntament, els dies 25 de novembre i 8 de març, per motius diferents, però tots dos per la defensa dels drets de les dones, s’han respectat escrupolosament estes dates. Però ens consta que eixe partit ultradretà ha fet retirar, en altres municipis de la geografia valenciana i de la resta de l’Estat, pancartes per la defensa de les dones. A quin pacte ha arribat l’alcaldessa amb eixe partit que s’ha negat a signar la declaració institucional de les Corts Valencianes que defensa els drets del col·lectiu LGTBI+?

La Sra. Alcaldessa que es va fer la boca gran en el seu discurs d’investidura, parlant de la transparència davant de tots els puçolencs i puçolenques, dotze dies després, encara no ha fet públics a través de quins pactes ha bastit, amb les tres forces que la recolzen, el nou govern de Puçol.

No sabem tampoc quines van a ser les línies que va a seguir este nou equip de Govern. Desconeixem tambè quina importancia van a tindre les polítiques socials. Igualment desconeixem quines van a ser les inversions prioritàries, perquè desconeixem quines van a ser les partides pressupostàries més importants per a este equip de govern. Mentrestant continuem sense notícies de la Sra. Alcaldessa.

P.D. Recordem que este article se’ns va exigir que l’entregàrem al departament de Comunicació el dia 27 de juny de 2019.

Una opinió del grup Compromís per Puçol

 

 

03 Juliol 2019
FaceBook  Twitter  

Altres