Article del PSOE del mes d'octubre: «L'hereua»

Este és l'article del PSOE d'octubre, titulat L'hereua. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

En política cal ser conseqüent amb tot el que es diu i es fa, com recorda el refranyer popular: «La dona del César, a més de ser-ho, ha de semblar-ho», la qual cosa referit a una persona pública significa que s'ha de tindre rectitud moral excessiva i escrupolosa.

Tenint en compte la impròpia atribució que per part de l'actual alcaldessa es fa sobre les últimes obres realitzades cal dir que, en qualsevol cas, qualsevol obra realitzada en l'àmbit municipal són única i exclusivament per al benefici de la població i fer d'elles una apropiació política només pot ser sinònim de «traure els peus del tiesto» i ser sabedora que la seua gestió ha finalitzat abans fins i tot de començar.

No volem amb això fer atribució indeguda del que s'ha dit, les obres són per i per a Puçol, però la gestió d'estes, les que fins ara s'han dut a terme i que, segons membres de l'actual equip de govern, ja no es faran més, van anar de mà de l'esquerra.

Els socialistes invertim més de 5 milions d'euros en la passada legislatura, la qual cosa va servir de mofa reiterada durant 4 anys per part de l'actual alcaldessa, sota el nom de« projectets».

Este cinisme definitori d'una personalitat compulsiva amb certs tints d'inferioritat política no fan més que complicar la legislatura, fent entropessar la gestió del nostre municipi en les pròpies mentides en les quals s'ha basat tant el programa electoral de la dreta com en l'actual gestió local, capitanejada per la Sra. Carceller, tot un repte.

La situació pot veure's una miqueta burlesca, com si d'un cabaret es tractara, ja que ara mateix viu dels espertenecs de la passada legislatura, del treballat per l'esquerra, per a passar a intentar doblegar als seus actuals socis de govern, que davant un exercici (voluntari) de fer valdre el seu vot, en tan sols tres mesos han convertit a Carceller en la pitjor alcaldessa que ha tingut Puçol, passant de ser la insigne referència a la dreta que ostenta la vicepresidència de la FVMP (tota una fita que farà decaure el seu treball en el local) a una mera gestora d'incendis interns.

Així que a partir d'ara l'esforç serà esgotador, tant per a apagar els ja existents incendis que hi ha en el si del govern de Puçol com per a gestionar que, fa tan sols 4 mesos, va prometre als nostres veïns que amb ella tindrien el Puçol que es mereixen.

Es va deixar en el tinter que el que deia, era mentida. Atents a les plusvàlues, atents.

Una opinió del Grup Socialista de Puçol

30 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres