Article de VOX del mes de febrer: «No és el mateix morir que matar»

Este és l'article de VOX de febrer, titulat No és el mateix morir que matar. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

La manipulació de la informació és una de les armes fortes de les polítiques convencionals, sobretot les de l'esquerra i l'extrema esquerra. Per això sempre han volgut dirigir els grans mitjans a base dels diners que paga honrosament el ciutadà o d'altres donacions de dubtosa procedència.

VOX no té gens de por al fet que a les escoles o debats públics es parle de violència familiar, que no de gènere ni masclista, o de qualsevol altre tema, sobretot quan veiem que esta premsa d'estómacs agraïts canvia els titulars o els articles segons si l'assassina ha sigut una dona, o un home. Per un mateix cas, en el qual dues persones de diferent sexe, assassinen a un xiquet, la majoria dels mitjans subvencionats a bases de publicitats estatals van posar una cosa similar al següent quan l'assassina va ser la dona: «Moren una dona i el seu fill després de tirar-se ella d'un sisé pis amb el xiquet en braços» (fàcilment comprovable entrant en internet i buscant).

No obstant això, quan en un cas extraordinàriament semblant va ser l'home, els titulars de la mateixa premsa va ser: «Un pare assassina al seu bebé tirant-se per una finestra».

El mateix succeïx quan una dona assassina a un home, o a l'inrevés. Llavors els titulars tornen a manipular-se, la dona és sempre presumpta i se li comencen a afegir detalls com que patia depressions… Quan és l'home l'autor, el tractament des del primer moment és d'assassí i de crim masclista.

D'altra banda, està la gran manipulació de les xifres, ja que només es nomenen oficialment les dones mortes, obviant els homes i xiquets assassinats per les dones, quan les poques dades reals que filtra el Govern reconeixen que el gran percentatge de xiquets morts és per les mares. Estem parlant del ser més feble d'este planeta i que no obstant això no rep ni el mateix tractament ni defensa que el sexe femení.

Manipulació descarada per a obtindre el vot fàcil, ja que els xiquets no voten i els importa un comí les seues morts.

Per a més INRI, està la gran hipocresia de la gran majoria dels governs, nacionals, autonòmics, provincials i locals, que eviten fer un minut de silenci pels homes o xiquets assassinats per les dones i s'afanyen a fer-se la foto i declaracions de tota mena quan és a l'inrevés.

Per sort, i gràcies a iniciativa de VOX Puçol, al nostre ajuntament sí que es fa un minut de silenci per totes estes víctimes de violència familiar abans de cada ple mensual. Com va ser d'esperar, les ultraesquerres es van queixar i van posar el crit en el cel. Però a favor seu he de dir que sí que respecten i participen en este minut de silenci.

Un altre tema candent és el pin parental, però parlarem pròximament d'això.

Una opinió de VOX Puçol

27 Febrer 2020
FaceBook  Twitter  

Altres