Article de Purp del mes de febrer: «Malbaratament d'energia i contaminació lumínica»

Este és l'article del Partit de les Urbanitzacions de Puçol de febrer, titulat Malbaratament d'energia i contaminació lumínica.Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Malbaratament d'energia elèctrica que el Partit de les Urbanitzacions ve denunciant any rere any, legislatura rere legislatura, no obtenint més que males excuses de mals gestors, incapaços de dur a terme un adequat Pla d'Eficiència Energètica.

Any rere any, ens han anunciat el canvi de fanals per a evitar la contaminació lumínica i any rere any les urbanitzacions segueixen amb els seus fanals de globus, projectant la seua llum al cel i deixant els carrers amb una il·luminació tan escassa que a penes es distingeix una persona quan es troba entre dos fanals.

Esta situació provoca inquietud i sensació d'inseguretat en els veïns quan passegen pels seus foscos carrers.

Són clars els beneficis que es poden aconseguir a curt termini, sense que això supose inversió addicional.

Entre altres:

Millorar l'eficiència i l'estalvi energètic.

Adequar i adaptar les instal·lacions a la normativa vigent.

Limitar la resplendor lluminosa i la seua contaminació lumínica.

Compromís mediambiental. Puçol estarà en disposició d'avançar cap a la sostenibilitat.

Este és un dels compromisos adquirits pel Partit Popular amb el Partit de les Urbanitzacions i en esta legislatura, sense més dilacions ni excuses, es farà realitat.

Una opinió de Purp.

121-articulo-purp-febrero

28 Febrer 2020
FaceBook  Twitter  

Altres